RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar sin første for Gulli?

Sist oppdatert:
I en svært vrien rebus satser vi på at kapable Horgen Yx holder seg i skinnet, og tar sin første triumf for sin nye trener Gunleif Tollefsen mot passende motstand.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi må legge den fantastiske gårsdagen bak oss der Nettavisens kunder spilte inn smått sensasjonelle 1.6 millioner på våre V75-forslag , og ta nye tak på Forus i dag.

Vår banker for dagen er når sant skal sies ikke en hest man sveiver inn på bestilling, men 8 Horgen Yx i den tredje avdelingen får neppe bedre forutsetninger enn dagens. Den lange distansen passer trolig som hånd i hanske, og i et lite felt kan kusk Gunleif Tollefsen kjøre litt på sikkerhet med den litt usikre krabaten.

Vi syntes Spang Best-sønnen har vært svært positiv i ny regi etter lang pause, og innsatsen til fjerde på fine 28.9 med innlagt galopp mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter i den siste starten var av den solide sorten. Når vi så snakker om et foreløpig andrevalg i spillet kun markert på 21 % av de innleverte kupongene, ja så blir ikke spillet akkurat mindre interessant av den grunn.

I hhv V5-2 og V5-4 blir vi servert to løp som ikke vil gå inn i historien som noen av de mest spennende løpene vi har sett på en travbane, og kvaliteten er mildt sagt begredelig. Vi garderer således bredt i begge løpene, og at det i hvert fall kommer en vinner litt på kanten her er vi rimelig trygge på.

I V5-innledningen syntes vi tre hester skiller seg litt ut. Klart best på kapasitet er 4 Alpha Town, men Super Arnie-sønnen har til nå bare vært en skygge av seg selv i regi Rune Wiig. Tilbake i godt gammelt slag leder 4-åringen dette løpet rundt om, men den kapable krabaten må garderes inntil han viser bedre takter.

Løp i kroppen har garantert gjort godt på 9 Gino As, og Diamond Way-sønnen må regnes tidlig fra et perfekt smygspor sammen med 5 More Money D.K. Sistnevnte skuffet sist, men når trener Øystein Tjomsland sender Action Hall-sønnen til start igjen er nok alt i skjønneste orden med den startkjappe 4-åringen.

Kapable Alpha Town jakter årets første triumf i V5-innledningen.
Kapable Alpha Town jakter årets første triumf i V5-innledningen.

A-rebusen avsluttes med et løp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag. Optimale forutsetninger har 3 Red Mile i dette løpet, og Viking Kronos-sønnen pådrar seg således et tungt favorittstempel. 5-åringen mistet aksjonen til slutt i den siste starten, men i følge kusken må den harde banen ta sin del av skylden for det. På sitt best skal det være snakk om en topp vinnersjanse, men vi tør ikke helt å stole på Karolin-traveren som sliter litt med det helsemessige. 8 Red Williams står litt ille til, men uansett posisjon underveis skal Muscles Yankee-sønnen være av de bedre her.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 420 og 1260 kroner.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere