RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FOR SISTE GANG: Francesco Totti spilte sine siste minutter i Roma-drakt søndag.
FOR SISTE GANG: Francesco Totti spilte sine siste minutter i Roma-drakt søndag. Foto: Alessandra Tarantino (AP)

Tårene trillet da Francesco Totti tok farvel med Roma

Sist oppdatert:
Ikke et øye var tørt.


Se Totti ta farvel med hjemmesupporterne i videovinduet over.

Søndag tok Francesco Totti farvel med Roma etter hele 25 år i klubben. Han kom innpå da Roma, på dramatisk vis, sikret seg en 3-2-seier over Genoa, og dermed Champions League-spill til neste sesong.

Det skulle likevel overskygges av at en av italiensk fotballs absolutt største legender takket for seg. Etter kampen tok Totti et farvel med Stadio Olimpico, og etter å ha holdt seg behersket i store deler av kampen klarte selv ikke klubbens største spiller å holde følelsene tilbake.

Gråtende vinket Totti farvel til supporterne på sin kjære hjemmebane. På tribuneplassene var nok heller ikke et øye tørt da 40-åringen, for siste gang, vinket farvel.

Se Diego Perotti avgjøre for Roma i videovinduet ovenfor.

I sin karriere har Totti vunnet VM med Italia, men det er nok Serie A-tittelen med Roma i 2000/2001-sesongen som henger høyest i dag. Klubben har ikke vubnnet ligaen siden.

Ei har klubben sett en stjerne eller et talent på lik linje med den legendariske nummer ti som gråtkvalt takket for seg på Stadio Olimpico foran fullsatt tribune.

På sosiale medier er det flere som takker Totti for den fantastiske fotballspilleren han var, og for de flotte øyeblikkene.

Gianluigi Buffon passet på å ta til Instagram for å hylle sin venn:

- Vi vokste opp sammen. Vi møtte motstand. Vi frydet oss og gråt sammen, skrev Buffon på sin Instagram-konto med et bilde av seg selv og Roma-legenden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere