RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tårevått møte med Atlético Madrid for lilleputten Real Jaén

Jaén (NTB): Real Jaéns Dani Torres fikk et kort møte med storklubben Atlético Madrid onsdag, da topplaget fra Spanias øverste divisjon var gjester i cupen.

For det var ikke spilt mer enn 25 minutter av cupoppgjøret mellom Real Jaén fra nivå tre i Spania og Atlético Madrid før hjemmelagets Dani Torres fikk marsjordre for hands i feltet.

Etter å ha mottatt det tvilsomme røde kortet forlot Torres banen i tårer, tydelig skuffet over ikke å få være med på fotballfesten utover kvelden.

Den påfølgende straffen ble satt i mål av Atletico Madrids Diego Costa, og deretter handlet det stort sett bare om gjestene. Etter 62 minutter økte Adrian til 2-0, før Raul Garcia helt på tampen satte punktum med 3-0.

Karim Benzema scoret to ganger, Kaka og José Rodriguez en hver da Real Madrid vant 4-1 borte mot Alcoyano. Brødrene Alex og Nacho Fernandez var blant de mange reservene som fikk starte for Real, men også B-laget til José Mourinho var for godt for motstanderen.

Málaga, som har vunnet alle sine mesterligakamper i høst og er på 3.-plass i serien, måtte slite for å vinne 4-3 borte mot Cacereno. Celta tapte 0-2 for Almería fra 2. divisjon, og Rayo Vallecano måtte også se seg slått av et lag fra divisjonen under, da Las Palmas vant 1-0. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere