RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tårevått nedrykk for Leeds

Sist oppdatert:
Alan Smith og Leeds tapte stort for Bolton, og rykker ned fra Premier League. Ellers vant Aston Villa og Liverpool sine kamper søndag.

Her kan du se utviklingen i kampene i TV 2 Nettavisens live-system.

Les også:
Liverpool - Middlesbrough 2-0
Aston Villa - Tottenham 1-0

Leeds måtte ta poeng borte mot Bolton for å holde liv i håpet om fortsatt Premier League-spill. Det gikk ikke.

- Dette er fryktelig, fryktelig skuffende for alle som bryr seg om Leeds, men vi manglet rett og slett litt kvalitet, sa manager Eddie Gray til PA etter at nedrykket var et faktum.

Mål og utvisning
Men det startet bra. Mark Viduka ga laget ledelsen tidlig etter et straffespark, men fikk så to gule kort på ett minutt. Først for å ha bråket med Emerson Thome. Så dyttet han Bruno N´Gotty.

Leeds holdt 1-0 til pause, men etter hvilen gikk det bare en vei. Den endte i 1. divisjon.

Youri Djorkaeff utliknet etter 47 minutter, og gjorde også 2-1 sju minutter senere. Et selvmål av Ian Harte besørget 3-1 etter 55 minutter, før Kevin Nolan satte punktum med sitt 4-1-mål.

Leeds ligger seks poeng bak trygg plass med to serierunder igjen å spille, men har en helt håpløs målforskjell. Det betyr at laget følger Leicester og Wolverhampton ned.

- Jeg tror Leeds vil komme raskt tilbake. Vi har fantastiske supportere. Selv i dag, da vi kom under, fikk vi støtte fra fansen, sa Gray videre.

Mister spillere
Etter kampen gråt Leeds-fansen åpenlyst. Det gjorde også stjernen Alan Smith. Spørsmålet er om Leeds klarer å komme tilbake til Premier League med en gang. Økonomien er ikke bra, og laget mister trolig flere av stjernespillerne sine til sommeren.

- Det er skuffende hvis vi mister spillere, men det ser ut til at vi vil gjøre det nå. Nå får vi bare vente og se, sa Leeds-manageren videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere