RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tarik: - Trodde sesongen var over

Foto: Lise Åserud (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Fredrikstad-kometen Tarik Elyounoussi fryktet at sesongen var over da han skadet seg mot Lillestrøm.

Se nederst for kampfakta og spillerbørs.

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): LSK-FFK 1-1 : Elyounoussi skadet seg etter bare fem minutter av lørdagens kamp, og måtte forlate Åråsen på båre. Deretter bar det rett til sykehus for røntgenundersøkelser av albuen.

- Det første jeg tenkte var: Nå mister jeg vel tre måneder. Det eneste jeg tenkte på da jeg måtte ut var: Hvor lenge blir jeg borte, sier han til TV 2 Nettavisen.

Han returnerte nemlig til Åråsen ved kampslutt – med gips – men aller viktigst – med stor tro på at skaden blir kortvarig.

- Det var veldig mye hevelse, og det var umulig å se om det var noen brudd. Men hvis det vært noen store brudd, så ville de sett det. Derfor tror de ikke at det er så alvorlig. Det var en lettelse å høre det, sier han videre.

Nå skal han gå med armen i gips til fredag. Da skal han så til ny røntgenundersøkelse. Og det eneste som virker helt sikkert er at han går glipp av østfoldingenes neste kamp. Om han må stå over flere kamper etter det, er det foreløpig helt umulig å si noe om.

- Hva skjedde egentlig?

- Jeg fikk en liten dytt da jeg skulle heade, mistet balansen i lufta og landet veldig galt. Det gjorde j**li vondt, sier han.

For Fredrikstad kommer skaden på et ubeleilig tidspunkt. Fra før har de hurtitoget Brian West ute for resten av sesongen.

- Vi har store problemer med fart offensivt nå. Verken Hoås eller Toth har jo styrken sin der. Men vi jobber for å få tak i nye spisser fortsatt, påpeker assistent-trener Per Egil Ahlsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere