Den tidligere Fredrikstad-spilleren fikk dårlig med spilletid i Heerenveen under Trond Sollied. Etter at klubben ble enig med Sollied om å avslutte samarbeidet mandag ettermiddag, føler Tarik Elyounoussi at han får en ny sjanse i den nederlandske klubben.

- Jeg hadde ikke noe stort forhold til han. Nå får vi en ny trener og det betyr for min egen del at jeg også får en ny sjanse, så jeg får ta det litt positivt at jeg får begynne litt på nytt igjen, sier Tarik Elyounoussi til NRK.

Elyounoussi tror Sollieds avgang har flere forklaringer. Dårlige resultater i seriestarten, en offentlig krangel med klubbens lege og misnøye blant spillere utenfor førsteelleveren.

- Han hadde en ellever som fikk spille hele tiden. Det var hans filosofi og sånt er det alltid forskjellige meninger om i spillergrupper, så det var sikkert noen som var misfornøyd med han, sier Elyounoussi videre.

Christian Grindheim spiller også for Heerenveen. Han har i motsetning til Elyounoussi vært fast inventar i førsteelleveren under Sollied.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen