*Nettavisen* Sport.

Tariks løfte: - Jeg blir i FFK

Foto: Aas, Erlend (Scanpix)

Landslagsspilleren har takket nei til et tilbud fra utlandet.

07.03.12 15:02

Tirsdag skrev VG at Helsingborg er en av klubbene som skal være ute etter Fredrikstads Tarik Elyounoussi.

Etter det Nettavisen erfarer har Fredrikstad akseptert et bud på landslagsspilleren fra en skandinavisk klubb, men Elyounoussi valgte å takke nei til tilbudet.

- Jeg blir i Fredrikstad i hvert fall frem til sommeren. Jeg kunne ha spilt i en annen klubb nå hvis jeg hadde ønsket det, men ser ikke hensikten med det nå, sier Tarik Elyounoussi til Nettavisen.

Drillo ga råd
En av grunnene til at han har bestemt seg for å bli værende i Fredrikstad en stund til, er rådene fra landslagssjef Egil Olsen.

Elyounoussi er i ferd med å etablere seg på landslaget, og har gjort gode kamper med flagget på brystet både i Thailand og i Nord-Irland. Etter kampen i Belfast tok han med seg Drillo på råd om klubbfremtiden.

- Jeg hadde et møte med Drillo i Belfast, der jeg spurte om råd for hvordan jeg skal beholde plassen på landslaget. Han nevnte spilletid som en viktig ting, og det er jeg enig i. Jeg er 24 år nå, begynner å dra på årene og kan ikke dra til en klubb der jeg ikke får spille. Mitt neste klubbvalg er veldig viktig, og jeg må få spilletid, sier Elyounoussi.

Han er klar over Fredrikstads økonomiske situasjon, og at klubben kan ha bruk for overgangspengene ved en eventuell overgang.

- Men jeg har forklart de hvordan jeg tenker, og de har forståelse for det, sier Elyounoussi.

Tenker på FFK
Nå fokuserer han heller på sesongen med Fredrikstad.

- Jeg synes det er spennende i Fredrikstad nå, og vi har en fin gruppe med mange unge spillere. Jeg gleder meg til å komme i gang med sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.