RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Den jamaicanske sprinteren Veronica Campbell-Brown ble utestengt for under ett år siden. Nå er hun tilbake. AFP PHOTO / KIM JAE-HWAN
Den jamaicanske sprinteren Veronica Campbell-Brown ble utestengt for under ett år siden. Nå er hun tilbake. AFP PHOTO / KIM JAE-HWAN Foto: Kim Jae-hwan

Tatt i dopingtest i fjor, nå er hun tilbake

Veronica Campbell-Brown tilbake i konkurranse.

Den jamaicanske sprinteren Veronica Campbell-Brown er klar for sin første konkurranse på ti måneder. Hun stiller i innendørs-VM i Polen denne helgen.

Den dobbelte OL-mesteren avla positiv dopingprøve i fjor. Hun brukte en krem som inneholdt et vanndrivende stoff som kan brukes til å maskere misbruk av andre dopingmidler. Hun førte selv opp kremen, som ble brukt for å behandle en skade, på et kontrollskjema.

Campbell-Brown måtte blant annet stå over VM i friidrett i fjor, men nylig bestemte Idrettens Voldgiftsrett (CAS) at hun kan gjenoppta karrieren.

– Jeg mistet muligheten til å konkurrere for det meste av 2013 og muligheten til å forsvare VM-tittelen min på 200 meter. Men jeg fortsetter å kjempe, sier Campbell-Brown.

Hun skal løpe 60 meter i innendørs-VM. Det skal også Ezinne Okparaebo, som blir eneste norske utøver i mesterskapet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere