*Nettavisen* Sport.

Taus Ronny Johnsen

Ronny Johnsen (36) holder kortene tett til brystet om fotballfremtiden. Men han innrømmer at lysten til å spille toppfotball fremdeles er stor.

22.09.05 12:28

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Vålerenga har gått langt i å antyde at det er opp til Ronny selv om han vil spille i klubben ett år til. Han har spilt nesten samtlige VIF-kamper i år, og har ikke vært så mye på banen siden den første tiden i Manchester United på slutten av 90-tallet.

- Om jeg spiller neste år, sier jeg ingenting om nå. I løpet av oktober vil jeg kommentere det, sier Johnsen til TV 2 Nettavisen etter semifinale-tapet for Lillestrøm.

- Du må fortsette Ronny!
- Jeg har spilt mer enn jeg regnet med i år. Jeg tror jeg har nærmere 30 kamper i år, det er vel nesten rekord, ler Johnsen.

- Du må fortsette en sesong til, Ronny! Kom igjen, skyter lagkamerat Daniel Fredheim Holm inn fra naboplassen i garderoben.

- Ingenting er avgjort, men mye er opp til Ronny selv. Han har spilt mye i år og har vist at han er en du kan regne med til hver kamp. Men jeg tror familien hans vil han noe å si før han bestemmer seg om neste år, sier VIFs assistenttrener Lars Bohinen til TV 2 Nettavisen.

Vil vinne noe
Johnsen trives godt i Vålerenga. Han er skadefri, og legger ikke skjul på at det er gøy med fotball igjen etter mange sesonger med mye skader. Kanskje kan det faktum at VIF røk ut av cupen og Champions League bidra til at han spiller neste år.

- Det er dumt hvis vi blir et nesten-lag. Da blir du enda mer bestemt på å lykkes i neste forsøk. Søndag (seriefinalen mot Start) skal vi i hvert fall være klare med nye krefter, sa Johnsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag