Se hva Tchouaméni tenker om spekulasjonene i videovinduet øverst i saken!

PARC DES PRINCES, PARIS (Nettavisen): De tre siste har alle til felles at de tok steget til en av verdens aller største klubber etter å fått karrieren til å skyte fart i Monaco.

Før vinterens og etter hvert sommerens overgangsvindu er de flestes blikk igjen rettet mot fyrstedømmet. Spilleren som er på alles lepper og som anses som et av de største fotballtalentene i Europa for øyeblikket, er nemlig midtbanespilleren Aurélien Tchouaméni.

I en alder av 21 år er han bankers på Monacos midtbane, og har allerede notert sju landskamper for A-landslaget til Frankrike.

Dette er Aurélien Tchouaméni:

Den høyreiste ballvinneren har blitt koblet til de aller fleste storklubber de siste månedene, og overgangsguruen Fabrizio Romano har tidligere meldt at både Manchester United og Chelsea skal ha hatt unggutten i kikkerten, men at London-klubben ser ut til å lede an i kampen om Monaco-spillerens signatur.

Tchouaméni og Monaco måtte skuffet gå av banen med 0-2 mot PSG i Paris søndag, men 21-åringen fikk vist noe av det som bor i ham etter at hans egen trener Niko Kovac i forkant av oppgjøret omtalte ham som den beste midtbanespilleren i Ligue 1.

- Vi dro dit for å vinne kampen. Dessverre ble det ikke tre poeng, men vi må lære av disse type kamper og komme sterkere tilbake, sier Tchouaméni til Nettavisen, og legger til at han hele tiden prøver å ta nye steg.

Les også: Fransk supertalent jaktes av gigantklubber: - Ikke overrasket

- Vi får se hva som skjer

Og med sine 187 centimeter på strømpelesten har Tchouaméni tatt sjumilssteg etter overgangen fra Bordeaux i januar 2020.

Nettavisen møter ham i kjelleren på mektige Parc des Princes, en knapp halvtime etter at han tidvis styrte midtbanen i duell med blant andre Marco Verratti, Gini Wijnaldum og Idrissa Gueye på PSG-midtbanen.

- Monaco har en stolt tradisjon for å utvikle spillere og selge dem til større klubber. Det har vært mange spekulasjoner om deg. Er du komfortabel med det, og hvordan takler du det?

- Ja, jeg er komfortabel med det. Dette er fotball og det er stadige spekulasjoner om meg, men jeg prøver å holde fokus på spillet, så får vi se hva som skjer, sier 21-åringen til Nettavisen.

Les også: Heggelund om PSGs stjernetrio: - Klopp hadde nok kylt dem i veggen

Kovač: - Vet at han vil forsvinne

Fabinho (Liverpool), Bernardo Silva (Manchester City), Thierry Henry og sist Kylian Mbappé er eksempler på spillere som er fostret opp i Monaco og deretter solgt videre, og Tchouaméni er ventet å bli den neste storeksporten som vil bringe mangfoldige millioner inn i klubbkassa til eier Dmitry Rybolovlev og klubben fra fyrstedømmet.

Hovedtrener Niko Kovač har tidligere omtalt Tchouaméni som den beste midtbanespilleren i hele Ligue 1, og overfor Nettavisen utdyper han hvorfor.

- Han kan stjele ballen, han lager få frispark, men er alltid der når man trenger ham. Hans tilstedeværelse er utrolig, tatt i betraktning at han er 21 år, så når han fortsetter slik, kan - og vil - han få en god karriere, sier kroaten.

Han er fullt klar over at midtbanejuvelen ikke blir værende i fyrstedømmet ut karrieren.

- Dette er normalt, det er en tradisjonell klubb med mange gode spillere. Jeg så Thierry Henry utenfor, og Kylian Mbappé var på banen. Han (Tchouaméni, red. anm) er intelligent og smart, og vet at han må holde seg på samme nivå. Jeg vet at han en gang vil forlate klubben som spillere før ham, men jeg håper han blir så lenge som mulig.

Monaco-treneren er klar på at Tchouaméni fortsatt har forbedringspotensial med ballen i beina, og mener han kan bli enda bedre til å utnytte rommene framover i banen.

- Det er mye mer rom for ham der enn i forsvar, men han er 21 år og han har mange år på seg, avslutter han.