Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Team Schleck tar form

Foto: Tim de Waele (©TWDSport.com)
Sist oppdatert:
"Team Luxembourg" har begynt offentliggjøringen av neste års stall.

Det har vært mye snakk, men lite konkret fra "Team Luxembourg" de siste månedene.

Tirsdag, under Tour de France-presentasjonen, fortalte danskene som står bak prosjektet, Brian Nygaard og Kim Andersen, at det ville komme mye nytt de neste ukene.

Onsdag startet offentliggjøringen av de fire første rytterne, hvis vi utelukker Schleck-brødrene.

- Klasserytter
Daniele Bennati har allerede skrevet på twitter at han har signert for den nye storsatsningen. Det var derfor ingen bombe at navnet hans dukket opp i pressemeldingen.

Les også: Schleck-brødrene signerer spurter

- Bennati er en klasserytter, og vi er meget glad for at han har signert for oss, sier Brian Nygaard ifølge feltet.dk, og legger til; - Han brenner for dette prosjektet, og jeg er sikkert på at han blir viktig for laget. Han har vunnet mye, men jeg tror ikke at vi har sett det beste fra han.

"Klubbnomaden" Davide Viganò har ikke funnet seg tilrette de siste årene etter at han forlot Quick Step i 2008. Den tidligere Fuji-Servetto-rytteren, og nå Sky-rytteren blir Bennatis opptrekker fra og med neste sesong.

Seks ryttere i stallen
I tillegg er italienske Giacomo Nizzolo (21) samt portugiseren Bruno Pires (29) klar fra og med neste sesong. Førstnevnte som en lovende spurter, og sistnevnte som en lojal hjelperytter i fjellene.

Per dags dato har altså "Team Luxembourg" nok ryttere til å stille på start i Ringerrike Grand Prix, men de har nok mye mer å by på de neste ukene.

Brice Feillu, Jakob Fuglsang, Linus Gerdemann, Dominic Klemme, Anders Lund, Maxime Monfort, Stuart O`Grady, Joost Posthuma, Tom Stamsnjider, Jens Voigt, Robert Wagner, Fabian Wegmann og Wouter Weylandt har blitt nevnt i forbindelse med laget som satser mot Pro Tour-lisens.

Ja, og Fabian Cancellara da. Hvis han ikke velger Kristoffs BMC Racing Team. Troppen skal for øvrig være på cirka 25 ryttere.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!