*Nettavisen* Sport.

Teitur: - Har diskutert norske spillere

Foto: Morten Holm (Scanpix)

Teitur Thordarson er på plass i sin nye kanadiske klubb, og har allerede vurdert norske forsterkninger.

27.12.07 18:08

(iBergen.no) Teitur Thordarson er på plass i sin nye klubb Vancouver Whitecaps, og den tidligere Brann-treneren har allerede tenkt på muligheten for å hente forsterkninger fra Norge.

- Ja, det er absolutt mulig. Vi har diskutert det, men det avhenger av hvor mye penger man vil bruke og hvilke type spillere man trenger, sier Thordarsson til Whitecaps' egen hjemmeside.

Flere kanadiske spillere har spilt og spiller i Norge, blant annet Oliver Occean i Lillestrøm, Robert Friend som ble solgt til Herenveen og den tidligere Tromsøspilleren Patrice Bernier. Bernier spiller for tiden i Kjetil Rekdals Kaiserslautern.

Han forteller at han også må finne ut mer om de spillerne laget hans besitter fra før av. Islendingen Thordarsson har lang fartstid i norsk og skandinavisk fotball, og har blant annet trent Brann ved to anledninger på 80- og 2000-tallet. Han har også trent både Lillestrøm og Lyn, i tillegg til det estiske landslaget.

Thordarsson ble satt i kontakt med Vancouver Whitecaps gjennom sin venn Even Pellerud, som er landslagstrener for det kanadiske kvinnelandslaget.

Whitecaps har normalt ca. 5000 tilskuere på kampene, men da LA Galaxy med David Beckham var på besøk for noen uker siden, så 48.000 publikummere kampen på stadion. Den tidligere storspilleren Alan Ball, som ble verdensmester med England i 1966, har tidligere trent laget.

- Jeg håper vi kan spille offensiv og angripende fotball, sier Thordarsson, men vedgår at den lange vinterpausen i kanadisk fotball kan bli et problem.

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.