RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Tekno og Balder

Sist oppdatert:
Det er nesten umulig å se at Tekno Odin og Gylden Balder kan tape sine straffespark på Drammen i kveldens jackpotomgang i V65-spillet.

Vi står foran en ny herlig spilleuke og vinnermulighetene er som vanlig mange. Onsdag er det all grunn til å glede seg til, da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag.

Allerede nå kan du kjøpe andeler i onsdagens V75-omgang fra Solvalla der det er enorme penger å spille og både Espen Edvardsen og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson vil sette opp sine tips

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til V75-løpene på Solvalla onsdag.

Mandag er det uansett full fyr i spillebutikken. Det hele starter med V4 fra Østersund og fortsetter med lunsjtrav fra vår favorittbane Leangen. Til kvelden er det V64 fra Färjestad og jackpotomgang fra Drammen der det ligger 573 888 kroner ekstra i sekserpotten ettersom søndagens V65-runde fra Sørlandet ble favorittpreget og ikke ga utbetaling for fem rette.

Drammen travbane byr altså på en flott jackpotomgang denne mandagen, etter at det ble begredelige 70 kroner tilbake for seks rette i V65-spillet på Jarlsberg fredag og enda mer begredelige 120 kroner tilbake for sju rette i V75-spillet på Bergen travpark lørdag, og nesten like begredelige 258 kroner for seks rette på Sørlandet søndag.

Det innebærer enda en jackpotomgang i V65-spillet på Drammen mandag og det ligger 573 888 kroner ekstra i sekserpotten ettersom søndagens V65-runde fra Sørlandet ble favorittpreget og ikke ga utbetaling for fem rette. Det ser favorittpreget ut også i kveld, og på Eksperten har vi derfor satt opp andelslag både der vi spiller samlebonger og der vi spiller bred gardering i fire av V65-løpene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Favorittpreget innledning
De to første V65-løpene i kveld er kvalifiseringsløp til det DNT's meget pengestinne femårsløp, der det vanker 500 000 til vinneren i den åpne klassen. Også hoppene har sitt femårsløp og begge kvalifiseringsløpene er med i dagens V65, som henholdsvis V65-3 og V65-4.

8 Tekno Odin starter i V65-1 og 7 Gylden Balder starter i V65-2 og motstanden begge møter i kveld er ikke i nærheten av hva de møter til vanlig. Det er naturligvis gigantverdi i å prøve å spille dem vekk, men vi kan ikke trylle og begge bankerspilles uten tvekan.

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august!

Talent slår tilbake?
Et av kveldens klart mest interessante objekter må 8 Søreng Spika være i V65-4. Hoppa som var en av toppene blant damene i treårssesongen fikk ikke noe dreis på fireårssesongen, og har har kun startet tre ganger i år. Viste fremgang sist på Biri og normalt skal hun jo duge aller dager i uken mot jevnaldrende femårshopper, til tross for 40 meter tillegg. Blir likevel ikke mer enn et femtevalg i spillet. Vi varsler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere