Gå til sidens hovedinnhold

Telegraph: - Solskjær blir tilbudt ny kontrakt

Nordmannen maktet ikke å vinne Europa League, men vil likevel få tilbud om en ny treårsavtale.

Det melder Telegraph fredag.

Avisen skriver at Solskjær vil bli belønnet med en ny treårsavtale og midler til å forsterke laget i sommer av Ed Woodward, som er på utgående kontrakt som klubbdirektør.

United endte opp uten trofeer forrige sesong etter tap i Europa League-finalen etter straffesparkkonkurranse, men klubbens sesong skal ha blitt sett på som progresjon innad i United-styret etter blant annet å ha kommet på annenplass i Premier League.

Solskjær går inn i sommeren, vel vitende om at han kun har ett år igjen av sin nåværende avtale. Telegraph skriver at nordmannen og United nå vil innlede samtaler om en ny treårsavtale, og at 48-åringen også vil bli støttet med betydelige midler for å kunne gjennomføre opp til fire signeringer i sommer, i et forsøk på å tette gapet til seriemester Manchester City.

Les også: Formspilleren Thorstvedt advares av Solbakken: - Han vet hva jeg tenker om det

Sancho øverst på listen

Jadon Sancho skal stå øverst på Uniteds ønskeliste før det kommende overgangsvinduet, men den tidligere Molde-treneren ønsker også å hente en spiss, en sentral midtbanespiller og en forsvarsspiller.

Borussia Dortmund er etter rapportene desperate etter å selge unna spillere i sommer, mens flere United-spillere samtidig kan være på vei ut portene på Old Trafford.

Verken David de Gea eller Dean Henderson skal være nevneverdig interesserte i en plass som annenkeeper neste sesong, og et salg kan bringe inn verdifulle penger i United.

Sagaen rundt Jadon Sancho har vart lenge, men engelskmannen er ventet å forlate Erling Braut Haalands klubb i sommer for en lavere sum enn hva som var tilfellet da United fikk avslått et bud på 108 millioner pund i fjor sommer.

Woodward vil lede overgangsjakten

Ryktebørsen fikk ytterligere vann på mølla da Harry Kane nylig uttrykte at han ønsker å forlate Tottenham, og den engelske landslagsspissen skal være en ønsket mann på Old Trafford.

Samtidig skal Solskjær ha et ønske om å hente en ung midtbanespiller, og Rennes' Eduardo Camavinga har seilt opp som et aktuell navn som eventuelt vil bli hentet som en investering for fremtiden.

Både den og alle andre overganger vil bli ledet av klubbens overgangskomite, som vil bli ledet av nettopp Woodward, til tross for at han går av som klubbdirektør.

49-åringen er ansatt i klubben ut året, og vil ha en markant rolle i klubbens overgangsplaner så lenge han innehar sin posisjon ut desember.