*Nettavisen* Sport.

Telegraph: United er villig til å betale over én milliard for Sancho

ETTERTRAKTET: Jadon Sancho.

ETTERTRAKTET: Jadon Sancho. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

Hevder det går mot budkrig om den ettertraktede 18-åringen.

05.03.19 07:16

Ifølge velinformerte James Ducker i The Telegraph skal Manchester United være villig til å betale store penger for unggutten Jadon Sancho.

Både United og franske PSG har engelskmannen på radaren, ifølge Ducker, og prislappen skal ligge på drøye 100 millioner pund.

Sancho gikk fra Manchester City til tyske Borussia Dortmund så sent som i 2017 og 18-åringen har imponert stort denne sesongen.

Han har scoret ni mål og bidratt med 14 assists på totalt 31 kamper. Dortmund betalte rundt 8 millioner pund for spilleren i 2017.

Sancho kan bli den første engelske spilleren som blir solgt for mer enn 100 millioner pund, en sum som tilsvarer 1,1 milliarder norske kroner.

Per nå er det Kyle Walker, som gikk fra Tottenham til Manchester City sommeren 2017, som er tidenes dyreste engelske spiller.

Han kostet rundt 54 millioner pund.

Telegraph skriver videre at en overgang for Sancho til United kan bety slutten for Alexis Sanchez i Premier League-klubben.

Chileneren gikk fra Arsenal til United i fjor vinter, men har slitt med å få ut sitt beste etter overgangen. Sanchez skal imidlertid være Uniteds best betalte spiller, noe som kan gjøre det vanskelig å få solgt ham.

30-åringens avtale med United strekker seg fram til 2022.

Ducker skriver at Dortmund i utgangspunktet ikke ønsker å selge 18-åringen, men at både United og PSG håper å overbevise tyskerne om et salg likevel, ved å legge store penger på bordet for spilleren.

Paul Pogba er i dag Uniteds dyreste signering gjennom alle tider, men med inflasjonen som har vært på spillersalg de siste årene, er det ventet at klubbene som vil sikre seg Sancho, altså må strekke seg langt.

Sancho debuterte for det engelske landslaget 12. oktober i fjor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.