Gå til sidens hovedinnhold

Tengsareid-show i lunsjen?

Vi satser på at den seiershungrige hjemmekusken både innleder og avslutter dagens V5-rebus.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi er rimelig sikre på at vi spiller den beste hesten i form av 9 Staro Cornflakes i V5-innledningen. I et ellers vidåpent oppgjør satser vi på at Yankee Glide-datteren med litt posisjonsflyt underveis enkelt runder dagens konkurrenter. Vi hadde god tro på 4-årshoppa i årsdebuten etter at vi så positive tendenser ved enkelte anledninger under fjoråret, men Høgemark-traveren slo på en ødeleggende startgalopp ved den anledningen. Vår første banker for dagen var omgitt av gode treningsrapporter første gangen ut, og med dagens startmetode bør et feilfritt løp være realistisk å tro på for det foreløpige tredjevalget i spillet.

Helt ypperlige forutsetninger har 4 Golden Glamour i V5-finalen, og at Felix Santana-datteren bokfører årets andre triumf er vi rimelig trygge på. 5-årshoppa gikk et strålende løp etter litt pause til sølv på sterke 14.7 i den siste starten, og normalt har det løpet i kroppen gjort godt. Tengsareid-traveren trekker klar fordel av dagens distanse kontra de øvrige konkurrentene, og vi garderer således ikke.

Storfavoritt i fare?
I den andre avdelingen kommer 1 Todden tilbake etter meget lang pause med uviss form, og at Elding-sønnen skal være krysset av på hele 70 % av de innleverte kupongene blir i drøyeste laget for oss fra et litt sjanseartet spor. Det finnes en del startkjappe konkurrenter på utsiden, og dersom Reime-traveren blir overflydd må det hele løse seg underveis. 9 Henrik viste veldig positive takter før pausen, og 4-åringen til Tom Erga som er i rivende utvikling bør vurderes tidlig som en foreløpig 17-prosenter i spillet.

3*4
På den store samlebongen satser vi på å komme igjennom hhv V5-3 og V5-4 på relativt få hester. I den tredje avdelingen er 1 Fatima L. klart beste på kapasitet, men kretsen rundt Egon Lavec-datteren ligger forholdsvis lavt i forhåndsuttalelsene. Det gjør oss litt usikre på 4-årshoppa, og en hest som 7 France Lavec L. kan også vise seg klart forbedret etter litt pause. Hestene til Rune Wiig har gjort det skarpt nå på slutten, og den kapable 4-åringen krysses tidlig sammen med en smygkjørt 9 Lalita.

En formløs gjeng setter hverandre i stevne i den fjerde avdelingen, men hestene i de de beste sporene rangeres først. 4 Speedy Ball varslet form sist, og Gum Ball-sønnen får ved denne anledningen Rune Wiig i sulkyen. 2 K.L.M. Kilroy fortsetter å skuffe, men en enklere oppgave enn dagens får ikke Alf Palema-sønnen. To outsidere finner vi i form av sannsynlig tetløper 5 Gardens Pride samt 3 Toumanden. Sistnevnte gjør en spennende start i ny regi, og kapasiteten er udiskutabel på Treasure Ås-sønnen.

Ny samlebongklaff?
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 320 og 960 kroner, og som på Sørlandet i går spiller vi samlebong på det største forslaget.

Det startet suverent da vi kun hadde brukt 3 rekker etter tre avdelinger med en flott verdi på 263 kroner. Vi sto da igjen med 7 og 6 hester, men dessverre vant to førstevalg avslutningsløpene. Dermed kun 368 kroner til utbetaling, men likevel et pent overskudd for de som spilte vår samlebong og fikk V5 ti ganger.

På dagens samlebong sikter vi enda høyere da vi akter å ta V5`n hele 40 ganger.

Kjøp en bong og se løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30!

Kommentarer til denne saken