*Nettavisen* Sport.

Tenker ikke på seriegull

Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

Thomas Rogne og Celtic har overtatt ledelsen i Skottland.

Glasgow (NTB-AFP): Celtic har vist imponerende form etter en dårlig sesongstart. Thomas Rogne nekter likevel å ta av etter snuoperasjonen.

Den norske midtstopperen sier Celtic-spillerne ikke tenker på seriegull selv om laget har overtatt serieledelsen fra Rangers.

- Det handler ikke om å beholde ledelsen, men å ta tre poeng. Det er fortsatt januar, og det er lenge igjen. Vi tenker ikke på seriegullet, kun den neste kampen og tre poeng, sier Rogne.

Celtic så ut til å være ute av gullkampen allerede i fjor høst, men etter ti seirer på rad har grønnstripene fått to poengs ledelse til Rangers.

- I midten av november var vi 15 poeng bak, men resultatene er gått vår vei. Men ting kan snu fort i fotballen. Vi må være på vakt og ta en kamp om gangen, forteller den tidligere Stabæk-spilleren.

Celtic møter Dundee United på bortebane lørdag. Tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig er spilleklar etter at han sluttet seg til Celtic-troppen denne uken.

Rangers, som spiller borte mot St. Johnstone lørdag, har vunnet serien de tre siste sesongene. Celtics siste seriegull kom i 2008. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag