RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tenker ikke på seriegull

Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)
Thomas Rogne og Celtic har overtatt ledelsen i Skottland.

Glasgow (NTB-AFP): Celtic har vist imponerende form etter en dårlig sesongstart. Thomas Rogne nekter likevel å ta av etter snuoperasjonen.

Den norske midtstopperen sier Celtic-spillerne ikke tenker på seriegull selv om laget har overtatt serieledelsen fra Rangers.

- Det handler ikke om å beholde ledelsen, men å ta tre poeng. Det er fortsatt januar, og det er lenge igjen. Vi tenker ikke på seriegullet, kun den neste kampen og tre poeng, sier Rogne.

Celtic så ut til å være ute av gullkampen allerede i fjor høst, men etter ti seirer på rad har grønnstripene fått to poengs ledelse til Rangers.

- I midten av november var vi 15 poeng bak, men resultatene er gått vår vei. Men ting kan snu fort i fotballen. Vi må være på vakt og ta en kamp om gangen, forteller den tidligere Stabæk-spilleren.

Celtic møter Dundee United på bortebane lørdag. Tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig er spilleklar etter at han sluttet seg til Celtic-troppen denne uken.

Rangers, som spiller borte mot St. Johnstone lørdag, har vunnet serien de tre siste sesongene. Celtics siste seriegull kom i 2008. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere