Tennis for de fleste

«Everybody’s Tennis» er tennis for alle – med unntak av deg som krever realisme i sportsspill.

24.04.07 12:57

Klikk på bildet over for se traileren til spillet.

(Spillmagasinet): «Everybody’s Tennis» er ikke et typisk sportsspill, hvor man spiller alvorstunge turneringer med spillfigurer som har ansiktene til kjente sportsutøvere limt på seg.

Nei, «Everybody’s Tennis» har mer til felles med koselige underholdningsspill som «Singstar» og «Guitar Hero», og er ment, som utvikler Clap Hanz’ populære golfspill, å få med seg så mange som mulig.

Søt og storøyd

Her kan opptil fire tennisglade personer spille sammen. Man velger spillfigur blant tolv ulike (avhengig av hvor mange man gidder å låse opp i enspillerdelen), ekstremt søte og storøyde tennisspillere, hver med forskjellige styrker og svakheter.

Kontrolleroppsettet er praktisk og greit og effektivt uten å være overfølsomt.

«Everybody’s Tennis» sørger for umpire, så her behøver ingen ta en John McEnroe og krangle om ballen var ute eller inne, eller gå i surr med poengene.

Trenger man også hjelp til å treffe ballen, lager spillet røde markører som viser hvor ballen kommer til å lande. Nyttig. I tillegg har spillet en treningsmodus, hvor man kan finpusse alt fra serve til smash.

Grei enspillerdel

For dem som ikke har andre tennisentusiaster å spille med, disker «Everybody’s Tennis» opp med en grei enspillerdel.

Spillfigurene man vinner over kan låses opp for bruk i spillet, sammen med ulike kostymer, dommere og baner. Denne delen kunne med fordel vært fyldigere slik at spillet varte litt lenger.

Grafikken er tegneserieaktig og søt, og passer perfekt til spillets kose-konsept. Men grafikken blir likevel for enkel, den hører hjemme på PSP, eller noe som ble gitt ut til PS2 for tre år siden.

Musikken er enda enklere enn grafikken og så pipende fæl at misliker du japanske spill i utgangspunktet, kan musikken alene gi opphav til magesår.

Ikke sportsrealisme

Spillmessig fungerer «Everybody’s Tennis» bra og klarer å få til søt og morsom tennisunderholdning.

Liker du både sportsspill og underholdningsspill og spiller ofte med venner, vil «Everybody’s Tennis» sørge for mange timers kos.

Hater du søte spill der spillfigurene faller på rumpa når de ikke klarer å gjøre det de skal, eller synes du at sportsspill må ha høy grad av realisme for å være verdt plasten de er trykt på, gjør du lurt i å styre unna.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag