RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tennis-Ruud videre til kvartfinale


IMPONERER: Tennishåp Casper Ruud.
IMPONERER: Tennishåp Casper Ruud. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Casper Ruud imponerer i Sveige.

Casper Ruud imponerte med å slå ut britiske David Rice i 2. runde av en Futures-turnering i Sverige. I kvartfinalen venter 16-åringens overmann fra juniorutgaven i US Open.

Norgesmesteren forventet på forhånd en tøff kamp mot Rice. Briten er rangert som nummer 532 i verden og har masse erfaring fra seniorturneringer, mens Ruud spiller sin tredje seniorkonkurranse for året.

Tennistalentet hadde god kontroll onsdag. Over to sett ble det 6-3 og 6-4-seier mot spilleren som er rangert over 1000 plasser høyere på verdensrankingen.

I kvartfinalen spiller Ruud mot Mikael Ymer torsdag eller fredag. Svensken er født i samme år som nordmannen, men er allerede på 785.-plass i verden. Han ligger også på fjerdeplass på juniorrankingen. I starten av september vant 17-åringen mot Ruud i juniorturneringen i US Open.

Tidligere i uka røk Ruud og Joachim Bjerke ut av doubleturneringen. Makkeren ble slått ut i hovedturneringen av nettopp Ruud mandag.

Også andre nordmenn er i aksjon i internasjonale tennisturneringer denne uka. Viktor Durasovic er videre til annen runde i en spansk Futures-turnering, mens Ulrikke Eikeri vant første runde i en 10.000-dollarturnering i amerikanske Charleston. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere