RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tennisdronningen i rute før US Open

OVERLEGEN: Serena Williams var knusende overlegen i finalen mot Ana Ivanovic.
OVERLEGEN: Serena Williams var knusende overlegen i finalen mot Ana Ivanovic. Foto: Aaron Doster (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Serena Williams hadde få problemer med å knuse Ana Ivanovic.

Serena Williams vant søndag tennisturneringen i Cincinnati for første gang. Hun hadde få problemer med å slå serbiske Ana Ivanovic i finalen.

Williams, som var toppseedet i turneringen, vant med settsifrene 6-4, 6-1. Hun virker å være i solid form før hun skal forsvare tittelen i US Open, som starter i slutten av måneden.

- Det er forbløffende at jeg endelig vant her, sa 32-åringen etter sin sjette deltakelse i turneringen. Tittelen var hennes 62. i karrieren.

Den amerikanske veteranen kom tregt i gang mot 9.-seedede Ivanovic, men slo for alvor til da hun først fikk det til å flyte. Det gjorde at Ivanovic aldri kunne true favoritten i kampen om seier.

- Det var en god uke. Ana spilte hardt og spilte veldig mange gode slag, sa Williams.

Søndagens tittel var den femte for sesongen for lillesøster Williams. Hun har tidligere vunnet i Stanford, Roma, Miami og Brisbane. 32-åringen var i finalen i Cincinnati også i fjor, men tapte da mot Viktoria Azarenka.

For Ivanovic betyr finaleplassen at hun er tilbake i topp 10 på WTA-rankingen etter fem års fravær.

- Rankingen betyr ikke så mye for meg. Det er konkurransen som er viktig, og å glede meg over å spille tennis. Jeg gleder meg til US Open, sa hun. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere