Gå til sidens hovedinnhold

Tennisfeber på Ullern

Christian Juell (10) og resten av klubbkameratene i Ullern Tennis viste seg frem fra sin beste side sist helg.

Ullern: Tempoet var høyt under helgens turnering på Ullern. 115 hardtslående utøvere fra Oslo og omegn deltok og de oste av tennisglede.
Christian Juell fra Ullern var en av dem som viste seg frem på turneringens finaledag. Han briljerte med en knallhard forehand og sikre server, men unggutten tapte likevel 86 i game. 10-åringen forteller at han kan bedre.
I dag var jeg ikke på topp, det var et eller annet som ikke stemte. Jeg vet at jeg kan bedre, sier Christian Juell til Ullern Avis Akersposten.
Christian har spilt aktivt i Ullern i to år og han trener i dag to ganger i uken. Ved siden av å svinge racketen spiller han også fotball, men balltalentet er ikke i tvil om hvor han trives best.
På tennisbanen så klart! Det har alltid vært mest moro å spille tennis, sier Christian Juul overbevisende.

Godt miljø

Hvem er det store forbildet ditt?
Det er spanjolen, Rafael Nadal. Jeg har til og med kjøpt meg en helt lik shorts som han, ler Christian.
Lagkameratene Fredrik Marthinsen (10), Frederick Schaefer (10) og Sebastian Hawken (11) har også tennisdilla. Under intervjuet med Ullern Avis Akersposten kjemper de hardt om å få komme til ordet.
I tennis er det opptil deg selv hele tiden, man kan ikke skylde på noen andre. Det kuleste jeg vet er å spille kamper og turneringer, sier Frederick Schaefer entusiastisk.
Og den ivrige gjengen har allerede siktet seg inn mot verdenstoppen.
Jeg har lyst til å bli tennisproff. Det hadde vært moro, men jeg spiller fotball og bandy også, fortsetter Sebastian Hawken.
Ifølge Fredrik Marthinsen er miljøet i klubben veldig bra.
Jeg har mange kompiser her, og det syntes jeg kanskje er det viktigste, sier han.

Stor pågang

Ullern Tennis stilte med 17 utøvere i helgens turnering, og klubbleder og turneringsansvarlig Jesper Bollius forteller at han er svært godt fornøyd med arrangementet.
Det har vært hektisk, men veldig moro. Jeg har vært vitne til masse tennisglede, og det varmer. De foresatte har også vist en enorm ståpåvilje, og vi hadde aldri klart å gjennomføre dette uten deres innsats, sier han fornøyd.
Ullern Tennis opplever en enorm pågang i disse dager, og det er lange ventelister på de ulike kursene som klubben tilbyr. På juniorsiden er Ullern Tennis for tiden inne i et generasjonsskifte, men i de yngre avdelingene gror det godt blant både jentene og guttene. I nærmeste fremtid ønsker klubben å forbedre treningsfailitene.
Vi trenger et nytt klubbhus med både kontor, treningsrom og garderober. I tillegg håper vi å få en ny boble til å ha over grusbanene i løpet av høsten. Det er livsviktig at vi klarer å fornye oss, sier klubbleder Jesper Bollius til Ullern Avis Akersposten.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot