Det sier det britiske tenissesset Emma Raducanu etter å ha blitt slått ut i andre runde av Wimbledon-turneringen mot franske Caroline Garcia.

19-åringen røk hodestups ut av den ærverdige turneringen etter tap i strake sett på Centre Court, og har ikke klart å følge opp Grand Slam-triumfen i US Open for ni måneder siden.

Etter tapet mot Garcia gikk hun hardt ut mot kritikerne som mener hun ikke takler forventningspresset etter triumfen i fjor.

– Det er ikke noe press. Hvorfor skal de være press? Jeg er fortsatt bare 19 år. Det er en vits! Jeg vant nylig en Grand Slam, sier hun ifølge The Times.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

– Jeg slet med å finne en vei

En av Raducanus største styrker er grunnlinjeslag, men hun fikk heller smake sin egen medisin mot Garcia, som er tidligere verdensfirer, og etter drøyt halvannen time var exiten et faktum for briten.

– Det er selvfølgelig tøft å tape, men jeg synes Caroline spilte en god kamp. Hun er en bra spiller, og jeg slet med å finne en vei forbi henne.

Også i Australian Open ble det nedtur i andre runde for Raducanu, etter å ha tapt i tre sett for Danka Kovinic. Den gang var det en smertefull blemme på hånden som hindret 19-åringen i å prestere maks

– Noen av folkene i teamet mitt ville ikke at jeg skulle spille kampen. Jeg hadde lyst til å gjøre et forsøk og se hvor langt det holdt, sa den britiske publikumsyndlingen til BBC.

Blitt publikumsyndling

Raducanus har blitt en stor stjerne i Storbritannia etter US Open-seieren. Hun ble første britiske kvinne til å vinne en Grand Slam-tittel siden Virginia Wade gjorde det i 1977, og etter triumfen vanket det gratulasjon fra selveste dronning Elizabeth.

– Det er en bemerkelsesverdig prestasjon i en så ung alder og vitner om ditt harde arbeid og målbevissthet, sa dronningen i en uttalelse.

Tennis er en stor sport i England, landet som er vert for en av fire Grand Slam-turneringer. Likevel er britene sulteforet på suksess i tennissporten. Da Andy Murray vant US Open i 2012, var han først britiske mann som klarte å vinne en Grand Slam-turnering siden 1936 (da Fred Perry vant).