Årets Ligue 1-sesong nærmer seg ferdigspilt, og nye profiler har dukket opp i den franske toppdivisjonen.

Se Adrian Richvoldsen, Per-Jarle Heggelund og Robin Haugen kåre sesongens beste spillere i Ligue 1 øverst i saken!

Et navn som har satt seg på netthinnen til flere er Martin Terrier, som har levert en formidabel sesong for sitt Rennes.

Les også: Ligue 1-profil lanseres som Liverpools neste genistrek på overgangsmarkedet

25-åringen har banket inn 21 ligascoringer hittil, og ligger på plassen bak superstjernen Kylian Mbappé på toppscorerlisten i Frankrike.

- Komplett er et ord jeg tenker på når jeg ser han. Han er en komplett fotballspiller, sier Direktesport-kommentator Per-Jarle Heggelund i Nettavisens Ligue 1-sending, hvor de setter opp sesongens lag.

Les også: Slår knallhardt tilbake mot Messi-«hatet»: - Kan ikke snakke på den måten

Derfor mener Haugen at Terrier hadde passet godt i United:

Tror på landslagsplass

Den franske spissen er selvskreven på topp i Nettavisens kåring, sammen med Monaco-spiss Wissam Ben Yedder som står med samme antall scoringer.

- Det ser så enkelt ut når han spiller fotball. Han stresser aldri i avslutningsøyeblikket, forteller Robin Haugen, som også kommenterer Ligue 1 for Nettavisen og Direktesport.

Les også: Snakker om utbredt Haaland-misnøye: - Skapt mye bråk

Spissen har fortsatt til gode å bli tatt ut på det franske A-landslaget, men Arsenal-legenden Thierry Henry uttalte nylig at det er på tide å få Rennes-spilleren inn i troppen.

- Jeg liker spilleren veldig godt. Han har hatt en fantastisk sesong, og fortjener skryt. Man har sett at spillere har fått landslagsmeldingen for mindre enn det han har gjort denne sesongen. Det ville ikke vært ufortjent hvis han fikk en sjanse nå, sa Henry til Prime Video.

- God United-kandidat

Til tross «fattige» én målgivende pasning denne sesong, trekkes Birger Melings lagkamerat fram som en bidragsyter i flere faser av spillet.

- Vi har sagt det før, men han er veldig involvert i spillet. Terrier er den typen som gjerne dropper helt ned i midtbaneleddet for å få ballen, hvis han ikke blir involvert, sier Haugen.

Liverpool har vært nevnt som en mulig destinasjon, men nå mener Ligue 1-eksperten at en annen Premier League-klubb kjenne sin besøkelsestid.

- En klubb som skriker etter en spiss er jo Manchester United, og virker å være på jakt etter flere på topp. Den karen her i en ten Hag-spillestil, er ikke det en god match?, spør han seg.

Og fortsetter:

- En spiller som både er smart i banespillet og bidrar med masse målpoeng. Jeg mener det er en god kandidat for Manchester United.

Les også: Neymars forandring imponerer eksperten: - Ordentlig tøft å se

Martin Terrier og resten av Rennes-laget kan du få mulighet til å se i den ekstremt viktige kampen mot Marseille. Kanonoppgjøret kan du se hos Nettavisen og Direktesport 21:00!