Terry anklaget av FA

Foto: Reuters/Toby Melville (Scanpix)

John Terry har blitt anklaget for «upassende oppførsel» av det britiske fotballforbundet.

30.11.06 20:47

Anklagen omhandler Terrys kommentarer om dommer Graham Poll etter Chelseas 2-1 tap mot byrival Tottenham 5. november. Forsvarsklippen påstod at Poll forandret forklaringen på hvorfor Terry fikk sitt andre gule kort i kampen, melder eurosport.

«Upassende oppførsel»
FA sier i en uttalelse at Poll avviser Terrys påstand, og at anklagen om «upassende oppførsel» kommer fordi Terry med sitt utsagn stiller spørsmål ved dommerens integritet.

Terry ble utvist etter en kollisjon i Tottenhams 16- meter, men situasjonen så uforskyldt ut.

- På banen sa Graham Poll til meg at det var situasjonen mellom meg og Hossam Ghaly han ga kort for, sa Terry til Chelsea TV etter kampslutt.

- Men etter kampen sa han det var for kollisjonen med Ledley King.

«Lærepengen» legges død
Det ble tidligere spekulert i om Graham Poll hadde vært partisk i utøvelsen av dommerembetet under Spurs – Chelsea, og Poll ble tillagt utsagnet «dere fortjener en lærepenge» i en diskusjon med Chelsea- spillerne. FA legger dog den saken død.

- Etter å ha konfrontert Ashley Cole, Frank Lampard og øvrige dommere, bekreftes det herved at Poll ikke har sagt at Chelseas spillere «fortjener en lærepenge». Det vil ikke tas affære mot noen av partene i forbindelse med den hendelsen, uttaler FA.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.