RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry forlenger med Chelsea

Sist oppdatert:
Chelsea-kaptein John Terry signerte tirsdag en ny femårskontrakt med London-klubben.

23-åringen hadde fortsatt mer enn tre år igjen av hans nåværende kontrakt med Chelsea, men valgte likevel å fornye kontrakten allerede nå.

Forsvareren har vært en nøkkelspiller for ligalederen denne sesongen. «Blues» har bare sluppet inn tre mål på tolv seriekamper, og er allerede klar for avansement i Champions League.

John Terry leverte solid innsats i Englands midtforsvar under sommerens EM i Portugal, da han vikarierte for en suspendert Rio Ferdinand. Det var det store gjennombruddet internasjonalt, for en spiller som tidligere i karrieren gjorde seg vel så bemerket utenfor banen.

Sammen med Jody Morris, tidligere lagkamertat i Chelsea, ble Terry i 2002 tiltalt for å ha angrepet en dørvakt på en nattklubb i London. Begge ble frikjent syv måneder seinere.

Terry og Morris var også blant fire Chelsea-spillere som ble bøtelagt etter å ha vært involvert i et fylleslag på et hotell ved Heathrow i september 2001.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere