RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Toby Melville (Scanpix)

Terry hevder sin uskyld

Sist oppdatert:
John Terry sier seg uskyldig i FAs anklage om «upassende oppførsel» og har bedt om en personlig høring.

Det engelske fotballforbundet (FA) siktet Chelseas kaptein for «upassende oppførsel» på bakgrunn av stopperens kommentarer om dommer Graham Poll etter oppgjøret mot Tottenham 5. november.

Terry ble utvist i oppgjøret på White Hart Lane etter å ha fått to gule kort i kampen, men hevdet senere at Poll ga forskjellige begrunnelser for å gi ham en tidlig dusj.

- På banen sa Graham Poll til meg at jeg ble utvist for taklingen mot Hossam Ghaly, en episode der jeg kun løp, sa Terry til Chelsea TV.

- Etter kampen sa han imidlertid at det var duellen mot Ledley King som forte til utvisningen. Så, du vet, han tenkte vel nærmere over saken og fant ut at det kanskje var det beste å si, slik at han kunne sikre sin egen avgjørelse, konkluderte Terry.

FA har allerede «frikjent» dommeren for kommentarene han rettet mot Terry, og har nå siktet Chelseas stopper for «upassende oppførsel».

Terry benekter imidlertid FAs angklage og har bedt om en personlig høring slik at han får anledning til å komme med sin versjon av saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere