*Nettavisen* Sport.

Terry hyller Øvrebø-hets

Foto: EDDIE KEOGH (REUTERS)

- Jeg elsker måten Didier reagerte på, sier Chelsea-stopperen.

08.11.09 18:18

Søndag smeller det på Stamford Bridge. Da kommer Manchester United på besøk, og de blir i første rekke ønsket velkommen av en finstemt Didier Drogba.

Spissen har vært brennhet i Premier League denne sesongen, med ni mål og åtte målgivende på 11 serierunder. I Europa debuterte han mot Atlético Madrid tirsdag, med to mål fra aller øverste hylle.

LIVE: Følg Chelsea-Man Utd fra 17.00!

I Champions League har han gått utestengt i de første tre kampene i gruppespillet denne sesongen. Bakgrunnen er selvsagt utskjellingen av dommer Tom Henning Øvrebø etter semifinaleoppgjøret mot Barcelona i mai.

Støtter Drogba, ikke Øvrebø
I forkant av oppgjøret mot Manchester United, har kaptein John Terry snakket ut om feiden mellom Øvrebø og Drogba.

- Jeg tror aldri det var snakk om at han kom å forlate oss etter det opptrinnet, sier Terry ifølge Daily Mail.

- Didier elsker klubben sin og når vi taper er ingen mer skuffet enn ham. Folk snakker om at han mistet fatningen etter den kampen, men det var bare fordi han bryr seg om klubben sin. Fra Chelseas ståsted, elsker jeg måten han reagerte på der, sier midtstopperen.

Ferdig med Uefa-smellen
- Disgrace! It’s a f**king disgrace! skrek ivorianeren inn i TV-kameraet etter at en rekke dommeravgjørelser ikke gitt Chelseas vei under oppgjøret.

Deretter banet han seg vei gjennom spillertunnelen for å ta en alvorsprat med den norske dommertrioen. Det satte ikke Uefa pris på, og spissen ble idelt karantene i etterkant.

- Han bryr seg om klubben sin. Jeg er sikker på at dersom du sitter hjemme som Chelsea-supporter og ser noe slikt, så ser det ikke pent ut.

- Men samtidig viser det hvor mye han bryr seg om Chelsea FC, folkene i klubben og folkene som styrer klubben. Folk var kjapt ute med å kritisere ham, men når man ser hvordan han motiverer seg selv og alle andre i garderoben og ute på banen – forstår man at det hele handler om å bry seg.

Terry: - Drogba på sitt beste
Og det er den hengivenheten Manchester United skal få bryne seg på i ettermiddag. Mesterlaget ankommer London uten Rio Ferdinand, mens Nemanja Vidic er ventet tilbake på midtstopperplass.

Alternativt kan Sir Alex Ferguson fortsette med stopperparet som slapp inn tre mål mot CSKA Moskva: Wes Brown og Johnny Evans.

Terry tror at United-forsvaret uansett får kjørt seg.

- Drogba er en av de beste og vanskeligste spissene å spille mot i hele verden. Slår man sammen innsatsen og scoringene hans, tror jeg han spiller sin beste fotball i Chelsea akkurat nå. '

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.