*Nettavisen* Sport.

Terry kan bli vraket

Foto: AFP/Scanpix

Utroskapet til John Terry kan koste ham dyrt.

01.02.10 20:35

Det heftes stor usikkerhet til John Terrys fremtid som kaptein på det engelske landslaget, etter at Chelsea-spilleren ikke bare var utro mot sin kone, men faktisk var det med eks-kjæresten til en lagkamerat.

Terry gjorde attpåtil eks-kjæresten til Wayne Bridge gravid.

Franske Vanessa Perroncel har en tre år gammel sønn med Bridge, som nå spiller for Manchester City, men som tidligere spilte sammen med Terry i Chelsea. Bridge er dessuten også landslagsaktuell for England når han er skadefri.

Chelseas stopperkjempe skal ha arrangert en abort på en privat klinikk for å skjule affæren for sin kone og skandalekåte engelske medier.

Bridge skal ha uttalt at han nekter å dra til fotball-VM i Sør-Afrika sammen med sin tidligere venn. Nå er det opp til landslagssjef Fabio Capello å avgjøre om Terry skal fortsette å bære kapteinsbindet.

- Fabio håndterer saken på sin egen måte. Han bruker sin lange erfaring som fotballtrener, skriver FA i en uttalelse på sin egen nettside.

Nå antydes det i engelsk presse at Steven Gerrard kan komme til å overta kapteinsbindet allerede i vennskapskampen mot Egypt 3. mars.

John Terry måtte tåle pipekonsert fra hjemmefansen hver gang han var borti ballen i lørdagens bortekamp mot Burnley.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.