RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry kan bli vraket

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Utroskapet til John Terry kan koste ham dyrt.

Det heftes stor usikkerhet til John Terrys fremtid som kaptein på det engelske landslaget, etter at Chelsea-spilleren ikke bare var utro mot sin kone, men faktisk var det med eks-kjæresten til en lagkamerat.

Terry gjorde attpåtil eks-kjæresten til Wayne Bridge gravid.

Franske Vanessa Perroncel har en tre år gammel sønn med Bridge, som nå spiller for Manchester City, men som tidligere spilte sammen med Terry i Chelsea. Bridge er dessuten også landslagsaktuell for England når han er skadefri.

Chelseas stopperkjempe skal ha arrangert en abort på en privat klinikk for å skjule affæren for sin kone og skandalekåte engelske medier.

Bridge skal ha uttalt at han nekter å dra til fotball-VM i Sør-Afrika sammen med sin tidligere venn. Nå er det opp til landslagssjef Fabio Capello å avgjøre om Terry skal fortsette å bære kapteinsbindet.

- Fabio håndterer saken på sin egen måte. Han bruker sin lange erfaring som fotballtrener, skriver FA i en uttalelse på sin egen nettside.

Nå antydes det i engelsk presse at Steven Gerrard kan komme til å overta kapteinsbindet allerede i vennskapskampen mot Egypt 3. mars.

John Terry måtte tåle pipekonsert fra hjemmefansen hver gang han var borti ballen i lørdagens bortekamp mot Burnley.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere