RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry lover spilleropprør

Sist oppdatert:
John Terry vil gå i spissen for et spilleropprør mot en eventuell sparking av Jose Mourinho.

I England tror mange at Chelsea-managerens tid i klubben er omme - senest etter årets sesong. Men det vil ikke kaptein John Terry ha noe av.

Han vil nå samle en gjeng av stjernene, og gå rett til topps i Chelsea-hierarkiet med meningene sine.

- Vi vil ikke at Jose skal forsvinne. Hvis det trengs 5-6 av de sentrale spillerne i laget for at ledelsen skal skjønne det, så er det det vi vil gjøre, sier Terry ifølge BBC.

- Han er den beste manageren innen fotballen. Det er det ingen tvil om. Jeg er også sikker på at han kommer til å være den beste i ytterligere 20 år. Og det er det vi vil ha her i Chelsea - de beste, fortsetter han.

Og:

- Jeg er overbevist om han kommer til å bli her. Også neste sesong.

Ifølge Sunday Mirror vil Mourinho ha et såkalt skjebnemøte med Roman Abramovitsj kommende uke.

Massiv støtte
Lørdag sa Didier Drogba at det vil være ekstremt smertefullt om Mourinho forsvant . Manchester United-manager Alex Ferguson uttalte også at han ønsket å konkurrere mot Mourinho videre.

Etter lørdagens kamper i Premier League kom flere støtte-erklæringer.

- Man vil først skjønne hvor stort tap det vil være å miste Jose, etter at han har forsvunnet. Han har ledet laget til to strake seriegull, vunnet ligacupen og nådd semifinalen i Champions League. Bytter man manager, må den nye gjøre det bedre enn det. Ellers vil det være et steg bakover for Chelsea, sier Fulham-manager Chris Coleman.

- Det vil være et stort tap for Premier League hvis han forsvinner. Jeg er sikker på at det er Champions League-tittelen han nå vil ha. Det er den som vil gjøre ham ekstra fornøyd, sier Newcastle-manager Glenn Roeder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere