*Nettavisen* Sport.

Terry slakter Mesterliga-dømming

Foto: AFP/Scanpix

Chelsea-kapteinen mente den tyske dommeren oppførte seg arrogant på Stamford Bridge.

21.03.10 13:59

I fjorårets Mesterliga kom norske Tom Henning Øvrebø i fokus i semifinalen på Stamford Bridge da Chelsea følte seg snytt for straffe hele fire ganger.

Didier Drobgas «fucking disgrace»-kommentar og Michael Ballacks fekting med armene helt oppe i trynet på Øvrebø gjorde sitt til at den norske Uefa-dommeren fikk nok å bryne seg på i etterkant av oppgjøret.

Denne uken var det duket for nok en tidlig Chelsea-exit i den gjeveste klubbturneringen. Denne gangen var det Jose Mourinhos Inter som sendte blåtrøyene ut av Mesterligaen.

Men heller ikke denne gangen var Chelsea-spillerne fornøyd med dømmingen.

- Det var en dårlig kamp av oss, men en enda dårligere kamp av dommerne, sier kaptein John Terry ifølge Reuters.

Den tyske dommeren Wolfang Stärk blåste ikke ved to anledninger da Chelsea-leiren helt klart mente de burde fått sjansen fra krittmerket. Terry mener også at tyskeren oppførte seg arrogant og snudde ryggen til da engelskmannen ville diskutere Stärks avgjørelser.

- Det er rett og slett ikke bra nok på dette nivået. Vi gir alt vi kan for å komme oss i den posisjonen vi er, så skuffer dommerne oss gang på gang. Vi trenger at noen i klubben tar opp dette med Uefa.

Terry, som har havnet nok i feil søkelys denne sesongen, kan nå muligens vente seg en straff fra Uefa etter følgende uttalelse:

- Jeg vil ikke bruke ordet konspirasjon. Men jeg er så utrolig frustrert over hva som skjedde.

Ingen Uefa-representanter var tilgjengelige for kommentar søndag.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.