Gå til sidens hovedinnhold

Terry trolig tilbake mot Sveits

John Terry er med all sannsynlighet klar for Englands kamp mot Sveits på torsdag, til tross for Ledley Kings glimrende innsats i Terrys fravær.

Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson sier at Terry kommer til å spille Sveits-kampen, med mindre han fortsatt kjenner smerter fra lårstrekken.

Hyggelig problem
- Det er ingen grunn til å holde Terry utenfor laget hvis han er frisk. Det er et hyggelig problem, men Ledley vil neppe bli altfor skuffet. Han vil nok forstå, sier svensken til SkySports.

Terry er tilbake i full trening med England, etter at han pådro seg lårstrekken under Englands treningskamp mot Japan i forkant av EM. King måtte ta over plassen i Englands midtforsvar, en jobb han gjorde med bravur, selv om det ble tap 1-2. Eriksson var også full av lovord om Tottenham-stopperen etter kampen.

Imponert
- De få gangene jeg har tatt ut Ledley, har jeg alltid vært imponert over hva han har gjort på trening. Han plukker opp ting veldig lett, sa Eriksson.

Selv om forsvarsproblemene ser ut til å ordne seg for Svennis, er det midtbanen som volder svensken bry nå. Både Paul Scholes og Nicky Butt sliter med skader.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her