RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tet hele veien?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Pretty Lavec har travet sterke løp den siste tiden, og kveld tror vi hun tar en etterlengtet seier.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Hun vant to løp i fjor, 3 Pretty Lavec, og kveld tror vi hoppa viser konkurrentene bakskoene i V5-2 på Klosterskogen Travbane i Skien. Den femårige hesten har vært ute mot gode hester den siste tiden, og sist var hun veldig positiv treer i et løp som V75-hesten Natalma Halbak vant. Selv om Pretty Lavec står litt hardt inne i løpet synes vi selskapet er enklere i kveld. Også med tanke på at hennes verste konkurrenter stiller med noe dunkel form, og vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag.

Frekk vinner i et åpent løp?
I den første avdelingen iler vi til med vinnertips på 1 Keiko N. Han står ypperlig til, og viste form mot gode hester sist. I kveld har han en perfekt oppgave, og kan kanskje være en frekk banker for de som liker å spille friske varianter. Trolig får han tet, men det er dog ikke umulig at Vidar Hop slipper teten og sikter på "siste indre". Uansett en toppsjanse.

9 French Rhythm er råsterk, og greier han å holde seg i trav kan han vinne. 4 T.J. Square er kjapp, og skulle han unngå å sløse med kreftene kan det gå veien. 7 Easy Livin har et løp i kroppen etter pause, og har kapasitet for topplass. 2 Jobie Light kan en god del. Vinner sjelden, men var positiv bak Sune Palema sist.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Graver gull
I den tredje avdelingen har 5 Bradbury Gull gunstige betingelser. Takler baneprofilen og voltestart. Sist ble alt feil med opplegget. Vallaken har vinnerform i kroppen, og får et ganske klart tips. 3 Role Pierji er sterk, og den franskfødte hesten var god etter galopp sist. Bedre enn raden11 Kendrick Jr, og han er ikke ueffen om han kommer riktig inn i løpet. Danske 2 No Name De Hess er fryktelig usikker, men skulle han finne på å gå feilfritt kan det gå veien.

I V5-4 møtes 10 Engsve Odin og 11 Brødsjø Viktor til kamp. Normalt skal disse to ha et "slagsmål" om seieren, men vi utelukker ikke at 13 Brødsjø Blesa kan overraske etter et flott comeback der hun satt fast for lenge, men så uhyre pigg ut.

Vi synes lite om å ha hester som ikke har tjent penger i V5-løp, men vi tror mest på 5 Eck Jola i V5-finalen. Talentet har vært veldig bra i tre seiersløp på lokalkjøringer. 1 Teodor Barsk kan 1.20, og det kan holde til triumf. 3 Emil Wibb feilet i norgesdebuten, men viste fart. 6 Giant Profiti har kommet inn på stallen til Høitomt, og fungerer fint i hurtigarbeider. 4 Go Man Go er ikke dårlig, og kan overraske feilfritt.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 360 og 1260 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere