RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tet og slutt?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi tror vår banker for dagen bomber til tet, og da skal i så fall konkurrentene stå tidlig opp for å følge til slutt i kveld!

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Våre oppsett er ikke akkurat av den superspennende sorten denne mandagen, men sånn blir det en gang i mellom. Vi finner ikke de helt store dragene på Leangen i kveld, men tror sterkt på at 6 Pilgrim Fabienne innfrir sitt tunge favorittstempel i den andre avdelingen. Vi var skeptiske til Earthquake-sønnen på voltestart (stresser seg opp da) i den nest siste starten (og det gikk da også galt), men med dagens startmetode har 5-åringen vist seg veldig stabil.

Det var etter vårt skjønn ingen grunn til at Simen B. Jessen skulle slippe føringen til sjefen sjøl (B. Garberg) i den siste starten, og Kleveland-traveren satt da bom fast til slutt med masse ubrukte krefter på lager. Dagens konkurrenter legger vår banker for dagen enkelt bak seg i en feilfri utgave, og vi tror således at årets første triumf blir bokført i kveld.

Ufordrer favoritten til slutt?
Ungheststjernen 5 Sterk Odd gjorde et meget tiltalende comeback i den siste starten til sølv på meget sterke 28.6 full vei, og dersom Bokli Balder-sønnen fortsetter den fine trenden er det trolig ikke snakk om saken i den tredje avdelingen. 5-åringen var meget god fra start med dagens startmetode som 3-åring, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario.

Lifter med i rygger gjør 1 Kremix, og med den formen 7-åringen viste i den siste starten er det slett ikke utenkelig at Walsøe-traveren kan slå kloa i favoritten til slutt på en kortspeed. Ved den anledningen vant Krembest-sønnen enkelt på 29.8 full vei, og i likhet med førstnevnte er trolig formen ytterligere skjerpet til dagens dyst med løp i kroppen etter lang pause.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre relativt åpne løp
Vi er slett ikke fremmed for at vi i de øvrige løpene kan få noen vinnere litt på kanten, og spesielt i først og siste kan bred gardering vise seg lønnsomt. Veldig spennende etter pause er 1 Prince Monet i innledningen, og den kapable 5-åringen er snakk om en selvskreven gardering fra et ypperlig spor.

En trolig vinner feilfri er 7 Nuuk i den fjerde avdelingen, men Nordli Svarten-datteren er som kjent ikke helt stø på beina. På vei opp i form er 4 Omer Borken, og sammen med 2 Vesle Helda (fryktelig kapasitet på denne) er det snakk om de to tøffeste i mot favoritten.

Favorittene står veldig sjanseartet til i finalen, og vi vil varsle litt for 2 Mercury Zet. Scarlett Knight-sønnen viste klar fremgang sist, og nå står 3-prosenteren i spillet unektelig litt interesant til. 6 Hillary News pådrar seg en del spill, men mot klart skjerpet motstand har vi litt vondt for å se at 7-årshoppa legger på til sin tredje strake triumf.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 384 og 800 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere