RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tet og slutt?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi tror vår lunsjbanker på Bjerke i dag gjør kort prosses fra tet.

Torsdagen er en innholdsrik dag på travfronten, og det er nok å ta tak i for de norske spillerne. Det åpner med lunsjtrav til både Östersund i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit) og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er dobbel V5 på Klosterkogen og V65-spill til Boden i Sverige som gjelder. Vi har tips til alle banene, og i lunsjen på Bjerke spiller vi en tetløper av rang!

Les også:Lykke i V4?

Vi snakker da om 4 Logical Fantasy i den femte avdelingen (foreløpig snakk om et andrevalg i spillet!), og i dag er vi rimelig sikre på at 4-åringen sitter tidlig i tet. Lynrask fra start, og når Per O. Midtfjeld på ny setter seg opp bak Fill V-sønnen (kjørte hesten i den fjerde siste starten), ja så blir hesten med respekt å melde kraftig kuskeforsterket i dag.

Det har blitt galopp inn på den første svingen i de to siste startene i Drammen (taklet ikke de krappe svingene på den arenaen), men vår banker for dagen bekreftet form med å fullføre helt greit til premie på 19.1 full vei i den siste starten etter et håpløst opplegg underveis (hang i tredjespor i 700 meter etter galoppen i den første svingen før kusken fikk bakket ham sist).

Vant med 50 meter på solide 14.5 i sitt siste sprintløp, og vi tror ingen rører spesialsprinteren på hans optimale distanse i dag heller. 5 Lass Labero steger og går litt, og da er ikke en kjapp sprint noen fordel for den usikre krabaten. Vi kan lite om 10 Complete Control, men etter lang pause regner vi med at 4-åringen trenger et løp i kroppen før vinnerformen innfinner seg.

Vår rangering V5-5: A: 4 B: 5-10-3-1 C: 2-7-11-6-9-8

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V5 på 1312 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøp der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 1609 meter autostart, monte!
Et monteløp for varmblodshester innleder denne rebusen, og da anbefaler vi bred gardering. Fremst setter vi 2 Northern Territory, og 7-åringen har vist kanonform foran sulky nå på slutten. Gikk flere fine monteløp i fjor (sølv to ganger, og han gikk 15.6 som best over aktuell distanse), men rytteren debuterer i dette løpet.

Det gjør det hele litt usikkert, men vi synes Angus Hall-sønnen står fint inne i dette løpet. God under sal er 8 Tiny Dancer, og i sitt siste monteløp tapte Super News-datteren kun for gode Empress Tile. 4 Drottning Gull har gått mange fine løp under sal, og 7-årshoppa er snakk om en opplagt vinnerkandidat.

To hester som debuterer i denne grenen er 3 Imperial Broline og 6 Eck Sensational snakk om, og begge må selvsagt krysses på alle bonger. Ikke godt å vite hva de kan under sal, men plutselig vinner en av de med 50 meter. Sånn er det i denne typen løp, og da har vi nevnt de hestene vi har krysset av for på våre to minste spilleforslag.

Vår rangering V5-1: A: 2 B: 8-4-6-3 C: 9-10-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 1609 meter autostart
Et litt åpent sprintløp for varmblodshester venter oss i den andre avdelingen, men vi har god tro på at vinneren er å finne blant våre fem utvalgte på våre to minste spilleforslag. Best på kapasitet er utvilsomt 10 Chickamauga, men raden taler sitt tydelige språk. Håpløst usikker, men i en feilfri utgave er det fort snakk om en vinner. Vant et kvalifiseringsløp til JGP hoppeavdeling i sommer på 14.1 over aktuell distanse (sølv på 13.7 forut for den starten), og det sier sitt om hva denne hoppa kan.

Fin form holder 3 Nyssia Va Bene, og 4-årshoppa står lekkert til i dag. Fjerde på fine 16.3 full vei i den siste starten, og ny kusk Kai Johansen sitter trolig opp bak en hest med solide vinnersjanser. Det er vanskelig å sette inn 1 Speedy Success i løpet, men 6-åringen vant tre løp i fjor (det vitner om fin kapasitet). Av de bedre skal 9 Jo Jo Ribb være (gikk veldig fine løp forut for den siste starten), mens 12 Calle Cheven heller ikke trenger å være helt borte på sitt beste (voldsomt bra en periode i våres).

Vår rangering V5-2: A: 10 B: 3-1-9-12 C: 4-7-2-8-6-5-11

V5-3, 2100 meter autostart
Vi tror fire hester gjør opp om den gjeveste sjekken i dette varmblodsløpet i den tredje avdelingen, og på vårt minste spilleforslag bankerspiller vi 11 Jag De Man. Vant lett på 19.0 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten fullførte 4-åringen veldig bra til tredje på 17.2 full vei etter en tøff reise underveis. Virker til å være i rivende utvikling, og normalt blir den sterke Sundseth-traveren tung å stå i mot til slutt.

Det ble galopp direkte for 1 Bonjovi B.R. i den siste starten, men vi likte typen ved tredjeplassen på 19.2 full vei i debuten. Dette ligner en hest som kan åpne fra start, og 3-åringen kan fort lede rundt om. Vi krysser på våre to største spilleforslag, og på de to største forslagene får også 6 Barack en plass

Vi likte sistnevnte i den siste starten (fin type), men 3-åringen galopperte ut i oppløpet ved den anledningen. Gikk trolig glipp av en tid rundt 17.0 full vei da (og da skal han være tidlig aktuell i et løp som dette), og Credit Winner-sønnen rapporteres å se fin ut i trening etter litt pause og behandling. På vårt store system får vi også plass til 9 Power Skov (solid innsats til tredje på 18.3 full vei etter galopp i den siste starten).

Vår rangering V5-3: A: 11 B: 1-6-9 C: 2-10-4-3-7-5 D: 8-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4, 2100 meter autostart
Det er åpent også dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og vi garderer da følgelig bredt. Pent til står 2 Nito Nicklas, og når 4-åringen med respekt å melde blir kraftig kuskeforsterket med Tom E. Solberg er vi nødt til å sette ham fremst. Vant et tilsvarende løp på 31.2 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten fullførte han fint til tredje på 29.5 over en sprint.

Utvikler seg stadig gjør 1 Alm Raisa (vant lett på 32.2 full vei i den siste starten), og sporet kan ikke kusk Vidar Hop klage på i dag. Best på kapasitet er trolig 3 Erix Balder, og 5-åringen får stå som en outsider etter lang pause. Uforandret fin form holder 10 Enge Jo og 11 Dallas, mens 9 Skaane Jo var en skuffelse i den siste starten. Han kan klart bedre enn han viste da, og tilbake i slag er 3-åringen aktuell.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 1-3-11-10-9 C: 5-7-12 D: 6-4-8

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1312.- (over fire bonger)
Stamme 3456 rekker (8*12*4*9*1)
A: 2 B: 3-4-6-8 C: 5-9-10
A: 10 B: 1-3-9-12 C: 2-4-5-6-7-8-11
1-6-9-11
A: 2 B: 1-3-9-10-11 C: 5-7-12
4 Logical Fantasy

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 432.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 252.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 308.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 320.- (b*b*b)

Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere