Gå til sidens hovedinnhold

Tet og slutt?

Ja, i en spennende rebus som fort kan gi fine penger satser vi på at et andrevalg i spillet bruker korteste veien til mål.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Fra å være en notorisk galoppør har vår banker for dagen stabilisert seg mye i ny regi, og fra et perfekt spor bak startbilens vinger i den fjerde avdelingen tror vi 4 Rubinstern stiller til start med solide vinnersjanser. 5-åringen hoppet fra et trangt fjerdespor med full volte sist, men avslutningen til sjette mot klart tøffere konkurrenter enn dagens var det lite å utsette på.

Vi likte svært godt Grindevoll-traveren i den tredje sist starten på Biri (blåste til tet fra tilsvarende spor som dagens), hvor en totalt overlegen seier ble bokført på flotte 17.4 full vei (avsluttet i 14-fart i blendende stil uten å bli plaget nevneverdig).

En vinner i ny regi?
Ja, det er slett ikke utenkelig at 3 Feinschmecker debuterer med seier for sin nye trener Kjell Teigen i den tredje avdelingen, og etter innkjøpsprisen (550.000 som åring...) å dømme skal 3-åringen vinne dette løpet med halve oppløpet. Det er dog ikke alltid resultatene står i stil med forventningene, og vi vil gjerne se at Broadway Hall-sønnen presterer noe i nærheten av det han kan før vi setter hele budsjettet på favoritten.

Nydelig til i sitt innerspor står 1 Up Front, og når den toppstammede Sagholen-traveren kommer til start med glitrende treningsrapporter i ryggen etter litt pause, ja så snakker vi om en opplagt gardering.

PS!Vi sliter fortsatt med vårt spillesystem, og på forsiden i kjøpsboksene står det pris kr. null på samtlige spill, men når du trykker på kjøp kommer prisen opp!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Stallfolket skal i ilden her, og selv om startsporet med fordel kunne ha vært bedre for 7 Yumbo Yob, ja så må 4-åringen bli favoritt etter sin imponerende triumf i V75`en sist på fine 16.8 full vei. Freiherr As-sønnen er dog litt variabel, noe som gjør sitt til at garderinger er påkrevd.

6 Cherie`s Thunder er stadig litt bedre enn raden, og på en arena som dagens (tunge avslutninger å by på ved full form) må Armbro Kissed-sønnen vurderes tidlig, sammen med formsterke 9 Inga Lena.

V5-2: Er det så enkelt som at 7 Rigel Pojken her bokfører sin fjerde strake triumf? Nja, et spor litt langt ute på en sprint med hester innenfor seg som har mye fart i beina er vel ikke akkurat optimale forutsetninger, men den seiervante Rigel Jo-sønnen er uansett snakk om en naturlig utgang på det store systemet.

Lekkert til står duoen 2 Po (Høitomt har fått kjent litt på Slogum Bjørn-sønnen nå, og det kan fort komme noen seiersgivende justeringer til i kveld da...) og 3 Beljue Solriga (Solun-datteren har gått hyggelige løp i litt tøffere lag nå på slutten), og så skal det bli spennende å se hva Kristine Kvasnes kan utrette bak kapable 5 Lørje Sjefen.

V5-5: Et jevnt sprintløp avslutter denne rebusen, og vi tror løpet fort kan gi oss en vinner litt på kanten. Flott form holder 3 Dayzy Ek, og nedover dagens lange oppløp er trolig den alltid godt avsluttende Dahir De Prelong-datteren hesten å stå i mot til slutt. Veldig god i fra tet er 4 Heaven News, og dersom det ikke koster alt for mye krefter innledningsvis kan Mikkelborg-traveren holde unna helt hjem.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 420 og 1270 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag på 100 kroner ligger ute her .

Det største V5-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

PS!Vi sliter fortsatt med vårt spillesystem, og på forsiden i kjøpsboksene står det pris kr. null på samtlige spill, men når du trykker på kjøp kommer prisen opp!

Kjøp en bong og se DD-løpene fra Momarken på nrk.no nett-tvi kveld!