RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Teten gull verdt

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Tethestene på Visby har et klart fortrinn, og vår V4-banker står til for å kunne lede sitt løp rundt om.

Torsdagen starter opp med spill til lunsjtravene på Visby i Sverige og på Momarken her på berget, mens det på kvelden kan spilles til en V65-omgang på Øvrevoll samt til en dobbel V5-omgang til Bergen travpark i Norge hos Norsk Rikstoto. Sportspill har tips til alle baner, og i lunsjen på Visby i Sverige har vår banker for dagen helt riktige forutsetninger.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Man ser som sagt ofte ofte at tethestene på Visby har et klart fortrinn, og i V4-3 tror vi 1 Enge Valentina leder rundt om. Kusk Claes Sjöström er en kusk som kjenner denne banen bedre enn de fleste, og han er samtidig veldig god til å treffe starten. 1 Enge Valentina står i 1 spor, og det ligger an til tidlig tet kjenning. Going Kronos-datteren møter samtidig helt riktig motstand, og fra tet kan vi ikke se 3-års hoppa tape dette løpet.

Hoppa har vært ute i tøffe selskap på slutten, og i dette løpet går hun ned i hvert fall 1 klasse. Sist på Hagmyren var det fantastisk stil på Sjöström traveren, hun satt i rygg leder underveis, men når tethesten stoppet i den siste svingen ble det langt fram til vinneren Exotic Duo. Avslutningen var strålende, og hun nærmet seg vinneren med stormskritt. Med det løpet friskt i minne kan vi ikke spille i mot henne i dag.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet fra start til mål?
Jan Hellstedt har hatt gode resultater på Visby så langt i år, og han har med seg en spennende hest i V4-1. 2 Midnight Over har helt riktige forutsetninger, med andrespor på sprint. Gigant Neo-sønnen viste fin form i sin nest siste start nettopp på Visby, hvor han var ute i et rimelig hardt løp. Sist måtte han gjøre mye grovjobb selv i løpet, og han slo samtidig på en galopp i den siste svingen. 7-åringen er brukbar fra start, og vi ser ikke bort i fra at han kan sitte tidlig i tet. Fra den posisjonen kan Hellstedt traveren bli vanskelig å slå.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere