Torsdagen starter opp med spill til lunsjtravene på Visby i Sverige og på Momarken her på berget, mens det på kvelden kan spilles til en V65-omgang på Øvrevoll samt til en dobbel V5-omgang til Bergen travpark i Norge hos Norsk Rikstoto. Sportspill har tips til alle baner, og i lunsjen på Visby i Sverige har vår banker for dagen helt riktige forutsetninger.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Man ser som sagt ofte ofte at tethestene på Visby har et klart fortrinn, og i V4-3 tror vi 1 Enge Valentina leder rundt om. Kusk Claes Sjöström er en kusk som kjenner denne banen bedre enn de fleste, og han er samtidig veldig god til å treffe starten. 1 Enge Valentina står i 1 spor, og det ligger an til tidlig tet kjenning. Going Kronos-datteren møter samtidig helt riktig motstand, og fra tet kan vi ikke se 3-års hoppa tape dette løpet.

Hoppa har vært ute i tøffe selskap på slutten, og i dette løpet går hun ned i hvert fall 1 klasse. Sist på Hagmyren var det fantastisk stil på Sjöström traveren, hun satt i rygg leder underveis, men når tethesten stoppet i den siste svingen ble det langt fram til vinneren Exotic Duo. Avslutningen var strålende, og hun nærmet seg vinneren med stormskritt. Med det løpet friskt i minne kan vi ikke spille i mot henne i dag.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet fra start til mål?
Jan Hellstedt har hatt gode resultater på Visby så langt i år, og han har med seg en spennende hest i V4-1. 2 Midnight Over har helt riktige forutsetninger, med andrespor på sprint. Gigant Neo-sønnen viste fin form i sin nest siste start nettopp på Visby, hvor han var ute i et rimelig hardt løp. Sist måtte han gjøre mye grovjobb selv i løpet, og han slo samtidig på en galopp i den siste svingen. 7-åringen er brukbar fra start, og vi ser ikke bort i fra at han kan sitte tidlig i tet. Fra den posisjonen kan Hellstedt traveren bli vanskelig å slå.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED
HTML EMBED