RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tettey og Norwich nedkjempet av overmakten

London (NTB): Alexander Tettey fikk sin første kamp for start for Norwich borte mot serieleder Chelsea. Det endte med 1-4-tap for nordmannen og lagkameratene.

Norwich har slitt tungt så langt i den engelske eliteserien. Kanarifuglene har kun samlet tre poeng på de sju første serierundene. Lørdag sto klubben overfor en av sine vanskeligste bortekamper denne sesongen. Det var kanskje derfor manager Chris Hughton valgte å ofre en av spissene og sette inn Tettey som defensivt anker på midtbanen fra start.

Det startet veldig lovende for gjestene. Etter ti minutters spill utnyttet den enslige spissen i laget, Grant Holt, sjansen han fikk mot et Chelsea-forsvar som ikke hang sammen. Holt dundret inn en overraskende ledelse for Norwich under keeper Petr Cech.

Da halvtimen var spilt rygget Norwich forsvaret nesten helt inn i egen 16-meter da Juan Mata førte ballen opp sentralt i banen. Spanjolen takket for spillerommet med å spille en perfekt pasning til Eden Hazard. Belgieren brukte et touch og overlistet John Ruddy med en sikker avslutning.

Annenomgangen på Stamford Bridge ble ikke like begivenhetsrik. Chelsea hadde dog ingen problemer med å sikre tre poeng. Ivanovic sørget for sitt tredje mål for sesongen da han fastsatte resultatet til 4-1 med et kvarter igjen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere