RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tettey ute i tre måneder

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Nordmannen ble operert torsdag.

Alexander Tettey er operert etter smellen han fikk mot Cardiff. Norwich-spilleren er ute av spill i opptil tre måneder.

- Alex fikk seg en skikkelig smell rett over ankelen i en kollisjon med Fraizer Campbell på slutten av kampen mot Cardiff. Legene og det medisinske apparatet vurderte det slik at et inngrep var nødvendig og Alex er nå hjemme igjen etter å ha blitt operert i London torsdag morgen. En slik skade har vanligvis 8-12 ukers rekonvalesens, sier Tetteys rådgiver, Jan Ludvigsen, til VG.

Tettey hadde fått tillit fra start i Norwichs fire siste kamper. Nå venter en lang periode på sidelinjen for landslagsspilleren.

27-åringen er bare én av mange som er ute med skade i Norwich. Ricky van Wolfswinkel og Elliott Bennett er også ute, mens Nathan Redmond og Robert Snodgrass er usikre foran møtet med Manchester City lørdag.

Heller ikke landslagskaptein Brede Hangeland er klar for spill riktig ennå. Han må stå over helgens kamp mot Manchester United, melder VG.

- Brede er ikke klar ennå. Han føler seg bedre og vil trene med oss i neste uke. Det er positivt, sa Fulhams manager Martin Jol på fredagens pressekonferanse.

Det er uklart hva som feiler Hangeland. Jol har snakket om ryggproblemer, mens Hangeland har klaget på svimmelhet. Et virus er blitt nevnt som mulig årsak til problemene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere