RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tetteys klubb vurderer Huseklepp

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rennes kan bli Erik Huseklepps neste klubb.

Han har vært «brennhet» på overgangsmarkedet i årevis ifølge norske medier, men Erik Huseklepp spiller fortsatt i Brann.

Nylig valgte han å avslutte samarbeidet med agent Stig Lillejord – men nå kan det likevel bli Lillejord som får 26-åringen ut.

Les også: Huseklepp er agentløs

12 millioner?
Lillejord bekrefter nemlig overfor VG at franske Rennes er interessert. Rennes var i Bergen og så Huseklepp da han scoret to mål mandag, vurderer å se ham mot Odd Grenland – og har naturligvis sett scoringene Huseklepp leverte på landslaget mot stornasjoner som Portugal og nettopp Frankrike.

VG hevder Rennes vurderer et raskt kjøp, og anslår Huseklepps verdi til rundt 12 millioner kroner.

Leder serien
Rennes kjøpte Alexander Tettey for 44 millioner fra Rosenborg i fjor sommer. Han var fast på laget det meste av forrige sesong – til han ble så sliten at han ba om å få avslutte sesongen litt før resten.

Denne sesongen har han slitt med skader, men er snart tilbake for et Rennes-lag som har fått en glimrende start på sesongen. De leder faktisk den franske ligaen etter ti kamper, med 19 poeng.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere