RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Tevez' nye klær

Overgangsspekulasjonene rundt spissen fortsetter.

Fotballsesongen i England er over og Manchester City-stjernen Carlos Tévez har i den anledning kostet på seg en velfortjent ferie i hjemlandet Argentina.

Søndag ble den målfarlige spissen hyllet av de mange tusen frammøtte, da han besøkte sitt kjære Boca Juniors.

Nummer 32
Blant annet holdt fansen på tribunen opp en Boca Juniors-skjorte, som hadde Tevez' nummer 32 printet på ryggen.

Det har i lang tid blitt satt spørsmålstegn ved 27-åringens framtid i City, men ifølge Daily Mail skal ikke søndagens besøk hos gamleklubben ha vært overgangsrelatert.

Boca Juniors har likevel aldri lagt skjul på at de ønsker å hente Tevez hjem til Argentina. Spissen tilbrakte tre år i klubben i perioden 2001-2004.

27-åringen selv har også antydet at han etter hvert ønsker en retur til hjemlandet, slik at han kan være nærmere familien.

Prat med sjefen
Hovedgrunnen til Argentina-besøket denne gangen, skal imidlertid være at Tevez ønsket en samtale med landslagssjef Sergio Batista i forkant av Copa America.

Med Tevez på tribunen sikret også Boca Juniors en 1-0-seier hjemme på Bombonera mot rivalene Newell's Old Boys. Ringreven Martin Palermo ble matchvinner.

Manchester City-stjernen har spilt i England de seks siste årene, for West Ham, Manchester United og nå altså City.

Så sent som i forrige uke skal Tevez, ifølge Daily Mail, ha takket nei til en meget lukrativ avtale med den italienske storklubben Juventus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere