RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Lee Sanders (Scanpix)

Tevez-debut på onsdag

Sist oppdatert:
Carlos Tevez får sin debut for Manchester United i en treningskamp på onsdag. Sir Alex Ferguson gleder seg som en liten unge.

- Jeg synes spilleren har noe helt eksepsjonelt over seg. Det så vi ikke minst i den siste kampen vår på Old Trafford forrige sesong, da han herjet mot oss for West Ham, skryter Manchester Uniteds mektige manager.

Ferguson bekrefter samtidig at Tevez er høyaktuell til en plass i startoppstillingen i åpningskampen i Premier League mot Reading kommende helg.

Men først skal Tevez teste ut sine ferdigheter i en treningskamp onsdag. Manchester United skal spille kamper mot både nord-irske Glentoran og skotske Dunfermline.

- Han skal spille på onsdag. Jeg vet ikke mot hvem - enten mot Glentoran eller Dunfermline, det blir hans første kamp for vår klubb, sier Ferguson - som ikke kan vente på å se Tevez i United-trøya i Premier League.

- Det er veldig bra å kunne bruke ham i Reading-kampen, sier Ferguson.

Argentinske Carlos Tevez er utlånt til Manchester United i to sesonger. Old Trafford-klubben har også sikret seg opsjon på å kjøpe superspissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere