RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Tevez ga City tabelltopp

Sist oppdatert:
Manchester City overtok tabelltoppen i Premier League etter målorgie - i hvertfall til i morgen.

MANCHESTER CITY - WOLVERHAMPTON 4-3:

City åpnet svakt hjemme mot Wolverhampton, men reiste seg og vant lørdagens oppgjør 4-3. Det førte laget opp og forbi byrival United på tabellen, men med tre kamper mer spilt.

Det var bortelaget som styrte kampen på City of Manchester Stadium i starten av første omgang og fikk sin første scoring etter 12 minutter, signert Nenad Milijas.

Wolverhampton hadde gode muligheter til å gå opp i en tomålsledelse, men i stedet utlignet City og Kolo Toure etter en corner.

Målet så ut til å gi ny energi for de lyseblå og City begynte å presse motstanderen bakover på banen.

I andre omgang løsnet det virkelig for angrepsrekken til Manchester City. Med to mål av Carlos Tevez og et av Yaya Tourè gikk City opp til en 4-1 ledelse 20 minutter etter hvilen.

Da så det ut som hjemmelaget kunne senke skuldrene og cruise inn til en komfortabel seier, men Wolves ville det annerledes.

Rett etter Citys fjerde mål fikk Wolves tildelt straffe som Kevin Doyle satte sikkert i mål. Fem minutter før fulltid reduserte bortelaget på nytt da Ronald Zubar satte ballen i mål etter en corner.

Det ble en spennende avslutning på kampen og Wolves presset på, men de klarte ikke å omsette sjansene i mål før dommer Lee Mason blåste av for fulltid.

PS: Edin Dzeko spilte sin første kamp for City etter overgangen fra Wolfsburg og startet på topp sammen med Tevez, men tegnet seg ikke på scoringlisten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere