RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS / Nigel Roddis

Tévez hater profflivet

Sist oppdatert:
Vurderer hele tiden å legge opp.

Manchester City-kaptein Carlos Tévez har ikke sansen for livet som profesjonell fotballspiller. Ifølge den britiske tabloidavisen News of the World overveier den argentinske landslagsspissen jevnlig å kutte ut fotballen, skriver bold.dk.

- Jeg har spilt mange kamper denne sesongen, og det merkes på kroppen. Jeg er sliten, sier Tevez, og legger til at han allerede fra ung alder kjempet hardt for å nå langt som fotballspiller.

- Jeg er en gammel mann nå og tenker annerledes. Eksempelvis er jeg langt mindre tolerant nå enn jeg var før i tiden, fortsetter 26-åringen.

Tevez ble tildelt kapteinsbindet i Manchester City av manager Roberto Mancini før sesongen. Han er fast i klubbens førsteellever og reiser jevnlig på landslagsoppdrag for Argentina. Likevel trives ikke spissen spesielt godt i det daglige.

Tidligere i uka ble det rapportert om at Tevez og Mancini havnet ordentlig klammeri i pausen av oppgjøret mot Newcastle forrige helg.

- Jeg har spilt i England i fem år og jeg har ennå ikke feiret julaften eller nyttårsaften med familien min. La meg understreke at jeg ikke nyter livet som fotballspiller, skal Tevez ha sagt overfor News of the World.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere