RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tevez krever unnskyldning

Foto: ANDREW YATES (Afp)
Carlos Tevez vendte ikke tilbake til treningsfeltet i Manchester som en angrende synder.

Oslo: Det skriver i hvert fall britiske The Telegraph. Den britiske storavisen hevder å kjenne til at argentineren ønsker seg en uforbeholden unnskyldning fra City-manager Roberto Mancini etter de siste ukenes bråk.

Tevez skal ha møtt representanter for City-ledelsen da han ankom England, og under møtet skal det ha kommet fram at spissen står på sitt. Han mener Mancini bør beklage sin oppførsel umiddelbart.

27-åringen var tilbake på City-trening torsdag morgen - etter at klubben har gjennomført en to uker lang utredning rundt tumultene i mesterligakampen mot Bayern München.

Hovedpersonen, som anklages for å ha nektet å spille den aktuelle kampen, har vært suspendert fra all aktivitet og oppholdt seg hjemlandet.

Onsdag kveld opplyste City-ledelsen at man har besluttet å åpne disiplinærsak mot argentineren. Klubben mener det er grunnlag for å hevde at Tevez har begått kontraktsbrudd.

Konkret skal det bety at Tevez blir innkalt til høring i neste uke, hvorpå saken en eventuell kjennelse kan bli anket til klubbens styre og ledelsen i Premier League.

Mye tyder på at en endelig beslutning ikke vil foreligge før i desember, skriver The Telegraph.

Avisen hevder videre å kjenne til at Tevez trolig vil måtte trene med klubbens reserver i tiden som kommer. Roberto Mancinis beslutning om aldri å benytte seg av stjernespissens tjenester igjen, skal stå fast. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere