Tevez krever unnskyldning

Foto: ANDREW YATES (Afp)

Carlos Tevez vendte ikke tilbake til treningsfeltet i Manchester som en angrende synder.

Oslo: Det skriver i hvert fall britiske The Telegraph. Den britiske storavisen hevder å kjenne til at argentineren ønsker seg en uforbeholden unnskyldning fra City-manager Roberto Mancini etter de siste ukenes bråk.

Tevez skal ha møtt representanter for City-ledelsen da han ankom England, og under møtet skal det ha kommet fram at spissen står på sitt. Han mener Mancini bør beklage sin oppførsel umiddelbart.

27-åringen var tilbake på City-trening torsdag morgen - etter at klubben har gjennomført en to uker lang utredning rundt tumultene i mesterligakampen mot Bayern München.

Hovedpersonen, som anklages for å ha nektet å spille den aktuelle kampen, har vært suspendert fra all aktivitet og oppholdt seg hjemlandet.

Onsdag kveld opplyste City-ledelsen at man har besluttet å åpne disiplinærsak mot argentineren. Klubben mener det er grunnlag for å hevde at Tevez har begått kontraktsbrudd.

Konkret skal det bety at Tevez blir innkalt til høring i neste uke, hvorpå saken en eventuell kjennelse kan bli anket til klubbens styre og ledelsen i Premier League.

Mye tyder på at en endelig beslutning ikke vil foreligge før i desember, skriver The Telegraph.

Avisen hevder videre å kjenne til at Tevez trolig vil måtte trene med klubbens reserver i tiden som kommer. Roberto Mancinis beslutning om aldri å benytte seg av stjernespissens tjenester igjen, skal stå fast. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.