RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tévez reddet United

Sist oppdatert:
Med utligning tre minutter før slutt ble Carlos Téves rødtrøyenes redningsmann.

LYON-MANCHESTER UNITED 1-1:

Manchester United klarte bare 1-1 borte mot Lyon. Lenge så det ut til at franskmennene skulle klare å vinne kampen, men Carlos Tévez utlignet for rødtrøyene tre minutter før slutt.

United ute
Rødtrøyene fra fotballøya kom tregt i gang mot et teknisk godt fransk lag. Rio Ferdinand var centimetere fra å sende ballen i eget nett etter 23 minutter, og United så ut til å være virkelig ute på villspor.

- De forsvarte seg veldig godt, og det gjorde alt vanskelig for oss, men jeg tror uavgjort var fortjent, konkluderer United-manager Alex Ferguson til Sky Sports etter kampen.

Ga seg ikke
Lagene gikk til pause etter en jevnspilt omgang uten nettkjenninger. Men bare ni minutter ut i andre omgang sendte Karim Benzema sjokkbølger over den engelske kanal. Et velplassert skudd fra 16 meter lurte seg inn bak United-keeper Edwin van der Sar.

Men de som trodde Lyon da ville legge seg bakpå, tok feil. Franskmennene var sultne på flere scoringer og la press på United, som hadde store problemer med å produsere fremover.

Kontoll
Juninho var bare et par centimeter fra å doble ledelsen for Lyon på frispark etter halvspilt omgang.

- Jeg føler vi kontrollerer mesteparten av kampen. De hadde noen sjanser og klarte å score på en av dem, sa United-spiss Wayne Rooney til Sky Sports etter kampen.

Argentinsk hjelp
Men da nesten alle trodde United måtte gå målløse av banen, satte engelskmennene inn det sjette giret. Tre minutter før slutt slo innbytter Nani et innlegg fra høyre. Lyon-forsvarer Sébastien Squillaci fikk en fot på ballen, men klarte ikke annet enn å sende den rett i bena til Carlos Tevez. Argentineren gjorde ingen feil og smalt ballen opp i nettaket fra fem meter.

Dermed må Lyon score i returoppgjøret på Old Trafford for å ha håp om å gå videre til kvartfinalen i Mesterligaen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere