Gå til sidens hovedinnhold

Tevez vil tilbake til Boca

Carlos Tevez (23) vil tilbake til Boca Juniors når karrieren er på topp.

Manchester United-fans kan imidlertid ta det med ro; Argentineren snakker ikke om en overgang til moderklubben før om fire-fem år.

Følger Boca tett
- Det er ikke aktuelt nå, men det er noe som kan skje om fire eller fem år. Jeg vil passe på at jeg fortsatt er i god form når jeg reiser tilbake. Jeg vil ikke vente til jeg er feit og ute av stand til å løpe, sier Tevez i et stort intervju med World Soccer.

Calors Tevez spilte for Boca Juniors fram til 2005, da han ble solgt til brasilianske Corinthians. Fortsatt følger han nøye med på hva som skjer i den argentinske storklubben.

- Jeg er så heldig at jeg kan se Bocas kamper hver søndag fra hjemmet mitt i Manchester. Laget går gjennom en litt svak periode i øyeblikket, og det er vanskelig å se på. Når jeg ser dem spille, ønsker jeg at jeg kunne gjort noe for å hjelpe dem, forklarer 23-åringen.

Suksess overalt
Den lille og bevegelige spissen scoret 25 mål på 75 kamper for Boca, og fulgte opp med 25 mål på 38 kamper i Corinthians før han ble solgt videre til West Ham.

Også i londonklubben utviklet han seg etter hvert til en suksess. Tevez scoret sju mål på 26 kamper, og var svært delaktig i at klubben unngikk nedrykk fra Premier League forrige sesong.

Etter en treg start i London er 23-åringen nå fornøyd med hvordan han har tilpasset seg den engelske fotballen.

- Tiden i West Ham lærte meg å forstå hvordan spillet fungerer i England. jeg har også tjent på å få en hel sesongoppkjøring foran denne sesongen, så nå er jeg vant til alt, mener Tevez.

- Jeg føler at jeg er helt tilpasset den engelske fotballen nå. Det eneste jeg egentlig trengte å gjøre var å bruke fysikken min litt mer mot motspillerne, legger han til.

Utslitt av landskamper
Den siste tiden har Tevez vært opptatt med landslagsspill for Argentina. Han spilte mot både Bolivia (3-0-seier) og Colombia (1-2-tap), og selv om han ble utvist etter bare 24 minutter mot sistnevnte har landslagsoppdraget kostet 23-åringen krefter.

- Det var vanskelig å spille i solsteiken i Bolivia ettersom jeg er blitt vant til å spille i regnet i Manchester, sier Tevez ifølge Daily Telegraph.

- Det tok livet av meg. Jeg har så vidt begynt å komme meg, legger han til.

Det er dårlig nytt for Sir Alex Ferguson, som i Wayne Rooneys skadefravær helst vil bruke Tevez og Louis Saha på topp i helgens bortekamp mot Bolton Wanderers.

Lager film
Denne sesongen har Tevez bidratt med fire mål og fire målgivende på 12 seriekamper. Dermed ligger han på delt femteplass i poengligaen.

Den berømte argentinske skuespilleren Gaston Pauls regisserer for tiden en film om livet til Carlos Tevez.

- Jeg håper at filmen blir sett over hele verden. Jeg vil være stolt over å vise alle hvordan det er i Tevez' verden, sier United-stjernen.