RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Andy Roddick
Andy Roddick (Scanpix)

Tøff trekning for Roddick

Andre Agassi, som går for sin femte Australian Open-tittel, ble fredag trukket inn på verdensener Andy Roddicks halvdel av tablået.

Juan Carlos Ferrero, Roger Federer og Lleyton Hewitt er å finne på den nedre halvdelen.

Mest fryktet
Agassi, som står med 21 kamper på rad uten tap i Australian Open, er den mest fryktede spilleren. Han kan møte fjorårsfinalisten Rainer Schüttler i kvartfinalen før han eventuelt møter Roddick i semifinalen.

Agassi er i storform om dagen. I Sydney International i går banket han Roger Federer i to sett. Amerikaneren, som har spilt inn over 28 millioner dollar i løpet av sin karriere, møter australske Todd Larkham i første runde. Roddick møter chilenske Fernando Gonzalez i sin første kamp.

Hva kan Johansson gjøre?
Hvis verdenseneren vinner kampene sine, kan han møte Marat Safin i kvarten.

Den mest spennende kampen i første runde går mellom hjemmefavoritten Mark Philippousis og svenske Thomas Johansson, som vant i Australia i 2002. Han er useedet i år på grunn av skadene han slet med i hele fjor.

I kvinnenes trekning er Venus Williams seedet som nummer tre, til tross for at hun avsluttet fjoråret på 11. plass. Hun er plassert på nedre halvdel, og slipper dermed toppseedete Justine Henin-Hardenne før en eventuell finale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere