RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Tøffe kamper for sandvolleylagene

Sist oppdatert:
ATEN (TV 2 Nettavisen): I kveld er det vinn eller forsvinn for de norske sandvolleyjentene Nila Håkedal og Ingrid Tørlen. Også Bjørn Maaseide og Iver Horrem bør vinne sitt oppgjør.

Så langt i mesterskapet er det Vegard Høidalen som har skapt de største overskriftene på sandvolleybanen. Men Norge har også to andre lag i aksjon i Aten.

I kveld spiller Håkedal/Tørlen og Maaseide/Horrem hver sin skjebnekamp. Jenteduoen tapte 0-2 i sin åpningskamp mot Ana Paula og Sandra Pires fra Brasil, og er trolig ute av mesterskapet med tap mot tyskerne Suzanne Lahme og Danja Müsch i kveld.

Bjørn Maaseide og Iver Horrem tapte også i sin kamp mot brasilianske Ricardo og Emanuel, men fikk med seg ett sett i kampen mot verdensenerne. Det kan vise seg å bli avgjørende i kampen om avansement fra puljen, og alt håp er ikke ute selv om det blir tap mot amerikanerne Dax Holdren og Stein Metzger i kveld.

Håkedal/Tørlen møter den tyske duoen Lahme/Müsch klokken 22.00 i kveld, mens Maaseide/Horrem skal i aksjon mot Holdren/Metzger klokken 19.00.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med oppsummering og reaksjoner etter kampene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere