*Nettavisen* Sport.

Thai Tanic storfavoritt i Derby

Thai Tanic har travet inn over 2,2 millioner kroner siden sitt første løp. Søndag er hesten storfavoritt til å vinne 750.000 kroner i Norsk Trav Derby.

01.09.04 12:08

Stortraveren Thai Tanic har startet 23 løp og vunnet 20 ganger, og har gang på gang bevist at han er en klasse bedre enn sine jevnaldrende konkurrenter

- Jeg må innrømme at alt ser veldig lyst ut. Han imponerte stort i kvalifiseringen og toppformen er på plass. Thai Tanic har ikke vært bedre i år enn han er for øyeblikket. Sjansene for å vinne Derby er store, sier trener Trond Andersen.

Thai Tanic er som en følge av suksessen blitt svært ettertraktet, og franske interesser la inn et bud på nærmere seks millioner kroner på hesten. Det var ikke nok til at eierne ville selge.

- Jeg vet av erfaring at det er langt mellom et tilbud og til pengene er på konto. Etter en helhetsvurdering valgte vi å beholde hesten. Nå krysser vi fingrene og håper på Derby-gevinst søndag. Det blir det viktigste løpet Thai Tanic har startet i, sier deleier Erik Skau.
(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.